Η Kate Winslet αλά Marilyn Monroe

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έγινε πρόσφατα μαμά για τρίτη φορά, μπορεί να νομίζαμε ότι θα αποσυρθεί από το κινηματογραφικό προσκήνιο επαναπαυόμενη στης δάφνες της μητρότητας, όμως η Kate Winslet, για μια ακόμη φορά κάνει την έκπληξη και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να κυνηγά το χολιγουντιανό όνειρο.

Με δύο κινηματογραφικές δεκαετίες στο παρελθόν της, η 38χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Harper's Bazaar και μας απέδειξε πως παρά τα όσα νομίζαμε, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενη βήμα στην καριέρα της. «Είναι καιρός να επιστρέψω. Να επιστρέψω στο “δε χαζολογάμε”, στις βασικές αρχές μου, να πάρω ρίσκα, να βγω εκεί έξω και να παλέψω ξανά», δηλώνει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

Φυσικά, δεν σταμάτησε ποτέ να τα κάνει όλα αυτά, αφού την θυμόμαστε ξεκάθαρα στο πλατό του «Divergent», πιστή στο μοχθηρό της ρόλο, αλλά και στην τρυφερή της εγκυμοσύνη. Στο περιοδικό που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου στην Αμερική,  η Winslet ποζάρει αλά Marilyn Monroe, με τα χαρακτηριστικά έντονα φρύδια και τις πλούσιες ξανθές μπούκλες να αγκαλιάζουν το γυμνό λαιμό της, θυμίζοντας κάτι από την δεκαετία των 50s , ενώ το δερμάτινο μπούστο που φαίνεται να φοράει της προσδίδει μια άγρια, μα πάντα κομψή, γοητεία.

Η Αγγλίδα σταρ μίλησε μεταξύ άλλων για το απαιτητικό της ωράριο, που συχνά σημαίνει πως δεν προλαβαίνει ούτε το μανικιούρ της να κάνει, αλλά και για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Ned Rocknroll. Η συνάντηση του ζευγαριού ήταν στην κυριολεξία της «φλογερή», αφού έγινε κατά τη διάρκεια μας φωτιάς που ξέσπασε στην έπαυλη του θείου του Ned, στο Necker Island.

Εκεί η Winslet οπλισμένη με θάρρος, παρά τον πανικό που επικρατούσε, έσωσε την μητέρα του Ned, και νυν πεθερά της Eve από την πυρκαγιά: «Στ’ αλήθεια μπορεί να πεθαίναμε σ’ αυτή τη φωτιά. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Κατάφερα να μεταφέρω την Eve έξω από το φλεγόμενο σπίτι, παρά τα γλιστερά σκαλοπάτια. Ευτυχώς που είναι λεπτή», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ λίγο πιο κάτω, δηλώνει πως το καλύτερο χαρακτηριστικό του συζύγου της είναι πως είναι διακριτικός και παρά το παραπλανητικό επώνυμό του (Rocknroll) είναι χαμηλών τόνων.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφιση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT