Τα μυστικά ομορφιάς του supermodel Elle Macpherson

Τα μυστικά ομορφιάς του supermodel Elle Macpherson

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έκλεισε μόλις τα 50, όμως η Elle Macpherson φαίνεται και νιώθει πιο νέα από ποτέ. Απόδειξη, το γυμνασμένο σώμα, το υπέροχο πρόσωπο και η λαμπερή επιδερμίδα της. Το μυστικό της, όπως αποκάλυψε είναι η καθημερινή άσκηση, ο διαλογισμός και «Super Elixir», μια σκόνη φτιαγμένη από την προσωπική της γιατρό  Dr Simone Laubscher, από διαλεχτά βότανα και συστατικά την οποία προσθέτει τους χυμούς, τα smoothies αλλά και στη σαλάτα της.

Το μοντέλο από την Αυστραλία πρόσφατα αποφάσισε να μοιραστεί με τις φαν και τις γυναίκες την μυστική αυτή φόρμουλα που υπόσχεται πως μόλις 10gr καθημερινά από το προϊόν, μπορούν να δώσουν στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που χρειάζεται. «Πέρασα χρόνια τελειοποιώντας τη φόρμουλα ώστε να λειτουργεί τέλεια. Μετά από μερικές εβδομάδες, ένιωσα ανανεωμένη, έχασα κιλά και δεν λαχταρούσα την ζάχαρη όπως παλιά», εξηγεί στη MailOnline.

Την αποκαλούσαν το «Σώμα» όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και μετά από τόσα χρόνια η Elle Macpherson συνεχίζει να κρατά επάξια τον τίτλο της. Πιστεύει πως η πραγματική ομορφιά εκδηλώνεται από μέσα προς τα έξω, δηλώνει λάτρης των λαχανικών κι ακόμη πως: «Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω, δεν κάνω ναρκωτικά και αποφεύγω το κόκκινο κρέας».

Η συμβουλή της για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν την σιλουέτα τους, είναι να ποτέ να μην πίνουν καφέ μετά το γεύμα και να καταναλώνουν τουλάχιστον 3 λίτρα νερό καθημερινά. Επίσης, προτρέπει τον κόσμο να γυμνάζετε 45 λεπτά καθημερινά, ακόμη και αν πρόκειται απλώς για έναν περίπατο.

Περισσότερα για την Elle Macpherson και το επαναστατικό «Super Elixir» που θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, μπορείτε να διαβάσετε, εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT