Like a sex machine… ο Brad Pitt

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O αγαπημένος ηθοποιό Brad Pitt, ξεπέρασε τον εαυτό του στο φιλανθρωπικό gala, «Make it Right», που διοργάνωσε στην Νέα Ορλεάνη.

Σκοπός του gala ήταν η ενίσχυση του ομώνυμου ιδρύματος που δημιουργήθηκε από τον Brad Pitt, με σκοπό το χτίσιμο «πράσινων» συνοικιών, σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Αφορμή για την ίδρυσή του, στάθηκαν οι καταστροφές που προκάλεσε στη Νέα Ορλεάνη ο τυφώνας Katrina, το 2005. Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς, βρέθηκε και η σύντροφος του Pitt, Angelina Jolie, η οποία δεν σταμάτησε να χαμογελά και να χειροκροτεί τον διάσημο ηθοποιό.

Η σοβαρότητα του σκοπού βέβαια, δεν μείωσε στο ελάχιστο ούτε το κέφι των λαμπερών προσκεκλημένων, ούτε του διοργανωτή του, Brad Pitt, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να πιάσει το ντέφι και να συνοδεύσει μουσικά τον Bruno Mars σε μια μοναδική εκτέλεση του τραγουδιού του James Brown, «Like a Sex Machine»!

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Brad Pitt  φώναξε στο πλήθος: «Λατρεύω την Νέα Ορλεάνη!.. και είμαι πραγματικά περήφανος για την κοινότητα Lower 9th Ward!».

Λίγη ώρα μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Sandra Bullock, για να συντονίσει την live φιλανθρωπική δημοπρασία που ακολούθησε, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT