Όλο το παρασκήνιο της αντικατάστασης της Poppy Delevingne από την Alexa Chung στην καινούρια κολεξιόν της Nails Inc

Όλο το παρασκήνιο της αντικατάστασης της Poppy Delevingne από την Alexa Chung στην καινούρια κολεξιόν της Nails Inc

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια από τη δημιουργία της, η εταιρία Nails Inc μας συστήνει την νεότερη αντιπρόσωπό της, Alexa Chung . Η Alexa αντικατέστησε την καλή της φίλη Poppy Delevingne, τώρα που ο γάμος και η συζυγική ζωή απασχολούν το νεόνυμφο μοντέλο. Η εταιρία πλέον λανσάρει μια τελείως διαφορετική συσκευασία δια χειρός Fabien Baron, καθώς και τις δύο νέες σειρές βερνικιών, εμπνευσμένες από την Chung.

Μιλώντας στη Βρετανική Vogue, το 30χρονο μοντέλο από τη Βρετανία δήλωσε πως: «Τα νύχια είναι το μόνο σημείο του ντυσίματός μου που μπορώ να αφεθώ ελεύθερη και να γίνω πιο τολμηρή, με χρώματα και prints,δεδομένου ότι σχεδόν σε καθημερινή βάση η χρωματική παλέτα των ρούχων μου αποτελείτε από navy και μαύρα κομμάτια. Γι’ αυτό θεωρώ πως η Nails Inc είναι ιδανική για μένα».

Η πρώτη επαφή της Chung με την εταιρία, όπως αποκαλύπτει, ήταν το 2012, όταν φόρεσε στο κόκκινο χαλί των Βρετανικών Fashion Awards, το βερνίκι της εταιρίας «Leather Effect Polish», κάτι που μέσα σε λίγες ημέρες, έκανε τις πωλήσεις του να εκτοξευτούν σε βαθμό που υπήρχε σειρά αναμονής 3.000 ατόμων. «Τα έντονα χρώματα της Nails Inc ήταν αυτά που με πρωτοεντυπωσιάσανε. Όταν μάλιστα δοκίμασα το”Black Leather Polish” της εταιρίας, απλά την ερωτεύτηκα», δηλώνει αναφέρει το μοντέλο στη βρετανική Vogue.

Η νέα της συλλογή, με τολμηρά σχέδια και χρώματα, πολλά από τα οποία είναι εμπνευσμένα από διάφορα υφάσματα, θα αποτελείται από 6 διαφορετικά βερνίκια με ονομασίες όπως «Alexa Lace in Red», «Alexa Cashmere in Mink» και «Alexa Silk». Το μοντέλο δηλώνει ενθουσιασμένη για την νέα της συνεργασία, αποκαλύπτοντας πως: «Έχω αρχίσει να παίζω και να πειραματίζομαι με διάφορες υφές και καινοτόμα εφέ, για να δημιουργήσω την τέλεια συλλογή βερνικιών, με την οποία τα κορίτσια θα δώσουν νέο αέρα στις εμφανίσεις τους. Η συλλογή θα είναι ένα πάρτι στα χέρια σας!»

Για την Thea Green, ιδρυτή της εταιρίας Nails, η επέτειος των 15 χρόνων υπήρξε η τέλεια ευκαιρία  για ένα νέο και διαφορετικό σχεδιασμό, βασισμένο στις επιθυμίες των πελατών αλλά και στη δική της επιθυμία για συνεχή καινοτομία: «Βλέπουμε την εταιρία Nails περισσότερο σαν κομμάτι του κόσμου της μόδας, παρά της βιομηχανίας ομορφιάς. Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε νέες τάσεις με τον ίδιο τρόπο που θα δούλευε ένας σχεδιαστής μόδας», αναφέρει στη συνέντευξή της στη Vogue, ενώ για την συνεργασία της με την Alexa Chung, δηλώνει πως: «Το καλό με την Alexa είναι πως στ’ αλήθεια της αρέσουν τα νύχια, όπως ακριβώς άρεσαν και στην Poppy Delevingne.  Μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος δουλεύει για τα λεφτά και πότε δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον γι’ αυτό που κάνει. Με έχει εκπλήξει ευχάριστα το πόσο φαίνεται να ενδιαφέρει την Alexa».

Η νέα κολεξιόν της Nails Inc αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT