Η Cameron Diaz λανσάρει τη νέα της κολεξιόν παπουτσιών και μας αρέσει πολύ

Η Cameron Diaz λανσάρει τη νέα της κολεξιόν παπουτσιών και μας αρέσει πολύ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη celebrity μετά την Sarah Jessica Parker αποφάσισε να επεκτείνει την επαγγελματική της καριέρα και να φλερτάρει με τον κόσμο της μόδας. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Cameron Diaz η οποία υπογράφει τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας στην εταιρία παπουτσιών Pour La Victoire.

Η σταρ, όπως αναφέρει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Lucky, μετά την πετυχημένη εμφάνισή της στη ταινία του Nick Cassavetes «The Other Woman», ήταν πλέον σίγουρη πως η γυναίκα στην οποία απευθύνονται οι δημιουργίες της, είναι μια γυναίκα με πάθος:

«Στόχος μου δεν είναι να υποδείξω σε καμία ποια ή τι να είναι, αλλά αντιθέτως να την βοηθήσω να βρει ποιά πραγματικά είναι, να βρει τον εαυτό της», εξηγεί στην συνέντευξή της στο περιοδικό, και συνεχίζει: «Πιστεύουμε πως κάθε νίκη, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική και θέλουμε να εμπνεύσουμε όλες τις γυναίκες να δοθούν ολοκληρωτικά σε αυτά που τις παθιάζουν».

Παρ’ ότι η ίδια έχει σχεδιάσει πολλές από τις δημιουργίες της νέας κολεξιόν της εταιρίας Pour La Victoire, η Diaz δεν θέλησε να γίνει το πρόσωπο της μάρκας. Γι’ αυτό το λόγο ανέθεσε την προώθηση της καμπάνιας της στο μοντέλο και κινηματογραφίστρια, Olya Zueva: «Η Olya είναι η πεμπτουσία του πνεύματος της PLV, ενδιαφέρεται και είναι και η ίδια ενδιαφέρουσα και πραγματικά ζει τη ζωή της με τα μάτια ορθάνοιχτα. Είναι μοντέρνα, ψύχραιμη με αβίαστο και προσωπικό στυλ. Γι’ αυτό και είναι εύκολο σε μια γυναίκα να ταυτιστεί μαζί της» .

Δες όλη τη συλλογή για άνοιξη/καλοκαίρι 2014 εδώ

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες backstage φωτογραφίες από το λανσάρισμα της κολεξιόν της Cameron Diaz.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT