Τα ακριβότερα εσώρουχα που δημιουργήθηκαν ποτέ

Τα ακριβότερα εσώρουχα που δημιουργήθηκαν ποτέ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Victoria Secret είναι γνωστή για τα premium εσώρουχά της, και το ετήσιο Victoria Secret Show είναι ένα μαγευτικό θέαμα. Ανάμεσα στα περίτεχνα αγγελικά φτερά, τους διαδρόμους από glitter, και τα δίμετρα μοντέλα που μετουσιώνουν τους πόθους γυναικών και αντρών, η διάσημη εταιρία κάθε χρόνο μας αποκαλύπτει έναν πολυτελή στηθόδεσμο, ο οποίος περισσότερο με κόσμημα μοιάζει παρά με σουτιέν.

Η συλλογή Fantasy Bras διαφημίστηκε ως το απόλυτο luxury gift, μα μονάχα δύο, από τις συνολικά 18 δημιουργίες, έχουν βρει αγοραστή και σύμφωνα με την εταιρία, αν μετά από ένα χρόνο δεν έχουν αγοραστεί, τα κομψοτεχνήματα αυτά αποσύρονται και αποσυναρμολογούνται.

Τυπικά, κάθε χρόνο η εταιρία διαλέγει έναν από τους «Αγγέλους» της, οι οποίοι θα γίνουν το πρόσωπο του Fantasy Bra της χρονιάς. Στην αρχή οι συγκεκριμένες δημιουργίες διαφημίζονταν μόνο στο μυστικό κατάλογο της εταιρίας, αλλά το 2001 ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στις επιδείξεις της Victoria, αποτελώντας μάλιστα το κεντρικό τους feature.

Το Fantasy Bra «Red Hot 2000» που φορέθηκε από την Gisele Bündchen, ήρθε με τον εορτασμό της χιλιετίας, και αποτελεί μέχρι και σήμερα το ακριβότερο Fantasy Bra της εταιρίας, αλλά και το ακριβότερο εσώρουχο που δημιουργήθηκε ποτέ, κερδίζοντας έτσι μια θέση στο Guinness World Records.  Ο πολυτελής αυτός στηθόδεσμος είχε δημιουργηθεί από 1300 πολύτιμους λίθους κομμένους στο χέρι και 300 ταϊλανδέζικα ρουμπίνια. Η τιμή του ανερχόταν στα 15 εκατομ. £.

Ο τίτλος του δεύτερο ακριβότερου Fantasy Bra, ανήκει στο Heavenly Star που λανσαρίστηκε το 2001 από την Heidi Klum, με 1200 ροζ ζαφείρια από την Σρι Λάνκα και 90 καρατίων διαμάντι, που κόστιζε 12,5 εκατομ. £. Λίγο λιγότερο ακριβά, αλλά εξ’ ίσου εντυπωσιακά τα Very Sexy  και Sexy Splendor τα οποία απολαύσαμε το  2003 και 2005 στα καλλίγραμμα κορμιά των Heidi Klum και Gisele Bündchen αντίστοιχα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT