Κριός

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσοχή στις μικρολεπτομέρειες…

…αυτές κάνουν τη διαφορά. Αυτή η εβδομάδα αποδεικνύεται πιο ήρεμη, και μια καλή στιγμή για να μιλήσεις με τη σχέση σου, και να ρίξετε φως σε όλες τις συγκινήσεις, ανασφάλειες κι εναλλαγές διάθεσης που τόσο ο ένας όσο κι ο άλλος βασανίζεστε τον τελευταίο καιρό. Το πάθος σας συνεχίζει ακόμα να υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά χωρίς το στοιχείο του δράματος. Επικεντρώσου και πάλι στην εργασία, ενώ ίσως και να χρειαστεί να τακτοποιήσεις της εκκρεμότητες σου. Επιπλέον, καλό θα είναι αυτές τις ημέρες είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτική από ότι συνήθως, μιας και είσαι περισσότερο από ποτέ επιρρεπής σε μικροατυχήματα, όπως είναι η απώλεια της ατζέντας ή κάποια βλάβη στον υπολογιστή σου, τα οποία μεν δεν επηρεάζουν την υγεία σου, αλλά αποτελούν νευραλγικό κομμάτι της καθημερινότητας σου.

Fortune Cookie

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Κι από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους.

Inspiration

John Cale & Brian Eno – Spinning Away

https://www.youtube.com/watch?v=Yg7c2IMEYCM&feature=youtu.be

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT