Η τελετή αποφοίτησης της Emma Watson, της πιο σικάτης κι έξυπνης μάγισσας της μεγάλης οθόνης

Η τελετή αποφοίτησης της Emma Watson, της πιο σικάτης κι έξυπνης μάγισσας της μεγάλης οθόνης

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανίδα ηθοποιός, που έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως Hermione Granger στη σειρά ταινιών  Harry Potter, μαζί με τους υπόλοιπους 2000 αποφοίτους, βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή, στην  τελετή αποφοίτησης του Brown University στο Rhode Island.

Στο πλευρό της 24χρονης σταρ βρισκόταν η μητέρα της, Jacqueline Luesby, αλλά και η προσωπική της bodyguard, ντυμένη σαν απόφοιτη. Μπορεί η παρουσία της γυναίκας αστυνομικού να φάνηκε υπερβολική σε κάποιους, μα δεδομένου ότι η Watson έχει δεχθεί παρενοχλήσεις στο παρελθόν, η οικογένεια της το θεώρησε απαραίτητο.

Η βρετανίδα ηθοποιός αποφοίτησε από το Brown University με πτυχίο στην αγγλική φιλολογία μετά από 6 χρόνια σπουδών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να ισορροπήσει την φοιτητική της ζωή με τη ζωή μιας πετυχημένης ηθοποιού. Ταυτόχρονα κατάφερε να ανταποκριθεί τόσο στις απαιτήσεις των μαθημάτων της, όσο και του ρόλου της στις ταινίες Harry Potter, στις οποίες πρωταγωνιστούσε από το 2001, στο πλάι των Daniel Radcilffe και Rupert Grint.

To 2009 μάλιστα, η χρονιά που πέρασε στο Πανεπιστήμιο, ήταν η ίδια χρονιά που είχε ανακηρυχτεί ως η ηθοποιός με τα μεγαλύτερα έσοδα της δεκαετίας, από το βιβλίο Guinness. Η Emma Watson είχε παραδεχθεί τότε, πως την τρομοκρατούσε η αντιμετώπιση που θα είχε από τους συμφοιτητές της. Στην συνέντευξή της στους Sunday Times είχε πει χαρακτηριστικά: «Την πρώτη ημέρα όταν μπήκα στο χώρο της καντίνας όλες οι φωνές σταμάτησαν και όλα τα μάτια καρφώθηκαν πάνω μου. Για να μπορέσω να ηρεμήσω χρειάστηκε να πάρω μερικές βαθιές ανάσες και να μαζέψω όλο μου το κουράγιο».

Παρά το αρχικό της άγχος η ηθοποιός, που πέρασε και μέρος των σπουδαστικών της χρόνων στο Oxford University του Λονδίνου, κατάφερε να χαρεί μια φυσιολογική ζωή στο Πανεπιστήμιο. Το 2013 σε άλλη της συνέντευξη στο US Weekly ανέφερε πως: «Κανείς από το πανεπιστήμιο δεν μου έχει ζητήσει αυτόγραφο μέχρι στιγμής. Έκανα ένα πάρτι με 100 καλεσμένους και κανένας δεν θεώρησε απαραίτητο να ανεβάσει φωτογραφίες στο Facebook».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις περισσότερα στιγμιότυπα από την αποφοίτηση της Emma Watson.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT