Η νέα κολεξιόν του Ashish για τον Οίκο Topshop που αγαπήθηκε ήδη από τις stars

Η νέα κολεξιόν του Ashish για τον Οίκο Topshop που αγαπήθηκε ήδη από τις stars

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το edgy στυλ του έχει φανατικές χολιγουντιανές ακολούθους, μεταξύ των οποίων η Lady Gaga, η Katy Perry, η Miley Cyrus και η Rita Ora. H νέα κολεξιόν του Ashish για το brand Topshop, σίγουρα φλερτάρει με την ξέφρενη δεκαετία των 90s, πιστή στην εκκεντρική φήμη  του σχεδιαστή και την αγάπη του για καθετί φανταχτερό.

Και μπορεί να μην φτάσει στα ράφια των μαγαζιών μέχρι τις 29 Μαΐου, αλλά ήδη πολλές σταρ που φημίζονται για το εκκεντρικό τους στυλ φαίνεται να δείχνουν την αγάπη τους στη γεμάτη παγιέτες, δαντέλες, σλόγκαν και μεταλιζέ υφάσματα κολεξιόν Ashish Automn/Winter 2014.

Ο Λονδρέζος σχεδιαστής με το χαρακτηριστικό του στυλ, εμπνεύστηκε όπως αναφέρει από το «Paradise Hotel» και αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από χιουμοριστικά σλόγκαν γεμάτα υπονοούμενα τυπωμένα σε πετσέτες και φαρδιές μπλούζες.

Η Kate Phelan, creative director του Οίκου Topshop ανέφερε πως «ο Ashish συνδυάζει χιούμορ και στυλ σε μια μοναδική κολεξιόν που σας ακολουθεί από την παραλία στο δωμάτιο και από την πισίνα στο club.Τα φωτιζόμενα trainers, τα διχτυωτά φορέματα, τα φαρδιά hoodies και φορέματα κάνουν αυτό το hotel style το απόλυτο look του καλοκαιριού».

Στην φωτογράφηση της συλλογής το μοντέλο Mary Charteris, κοντινή φίλη της Cara Delevingne πόζαρε με φανερά παιχνιδιάρικη διάθεση φορώντας τα διάσημα LED Buffalo Boots σε πρώτο πλάνο. Τα συγκεκριμένα εξεζητημένα trainers που πωλούνται για £350, ήδη κοσμούν την ντουλάπα της Lily Allen, της Lady Gaga,της Ellie Goulding και της Rita Ora. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vogue, ο σχεδιαστής δήλωσε πως: «Κατά κάποιο τρόπο νομίζω πως τα φώτα LED είναι σαν φωτιζόμενες παγιέτες, και οι παγιέτες είναι μια μακροχρόνια αγάπη μου. Αυτή η κολεξιόν είναι η καλοκαιρινή μου περιπέτεια».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις περισσότερα από την εκκεντρική συλλογή Ashish.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT