Ο David Gandy είναι ο… νέος έρωτας της Jennifer Lopez

Ο David Gandy είναι ο… νέος έρωτας της Jennifer Lopez

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο David Gandy είναι το διάσημο μοντέλο της εταιρίας D&G και πλέον ο νέος έρωτας της Jennifer Lopez για τις ανάγκες του νέου της video clip για το single First Love.

Ο 34χρονος συνεργάζεται επί χρόνια με τον γνωστό οίκο «Dolce & Gabbana» και στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους στο χώρο του μόντελινγκ. Ο David που γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαριου του 1980 στο Essex της Αγγλίας,  εκτός από μοντέλο διεθνούς φήμης έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα όπως η αρθρογραφία σε δικό του blog στη βρετανική «Vogue», αλλά και στο blog για αυτοκίνητα στο βρετανικό  «GQ», καθώς και με τον τομέα των φιλανθρωπιών.

Για τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez o Gandy δήλωσε στην Vogue πως: «Δεν μπορώ να είμαι συγκεκριμένος για το video αυτή τη στιγμή, γιατί δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία, αλλά είμαι το αντικείμενο του πόθου της. Μου έχουν ζητήσει να λάβω μέρος σε μουσικά βιντεοκλίπ στο παρελθόν και πάντα λέω όχι. Αλλά άρπαξα την ευκαιρία να δουλέψω με ένα music icon σαν την Jennifer. Οι συνθήκες των γυρισμάτων ήταν πολύ δύσκολες λόγω του καιρού. Ήμασταν στην έρημο έξω από το Los Angeles και οι άνεμοι ήταν απίστευτα ισχυροί. Όμως η ατμόσφαιρα των γυρισμάτων ήταν υπέροχη και περάσαμε πολύ καλά».

«Είναι υπέροχος και περάσαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Μπορεί σε κάποια σημεία να εμφανίζεται χωρίς μπλούζα, όμως στο μεγαλύτερο μέρος φοράει τα ρούχα του!», αναφέρει η Jennifer Lopez.

Το βιντεοκλίπ με την υπογραφή του Anthony Mandler, θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα κι όλοι αναμένουν να δουν το ειδύλλιο ανάμεσα στην τραγουδίστρια και το μοντέλο για τις ανάγκες της υπόθεσης του βίντεο.

 

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τους δύο stars σε ερωτική στιγμή από τα γυρίσματα. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT