Με αέρα εποχής η Emma Stone στη νέα ταινία του Woody Allen

Με αέρα εποχής η Emma Stone στη νέα ταινία του Woody Allen

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάποιου τις ταινίες δεν έχουμε κουραστεί να βλέπουμε, είναι του Woody Allen. Ο 78χρονος Αμερικανός επιστρέφει αυτή τη χρονιά με νέα ταινία και νέα Μούσα. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Magic in the Moonlight» είναι γεγονός και ήδη ξεχωρίζει η παρουσία της Emma Stone στο καστ των ηθοποιών.

Το «Magic in the Moonlight» είναι η 46η ταινία του Woody Allen και πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί εποχής που διαδραματίζεται στις παραλίες της Γαλλικής Ριβιέρας τη δεκαετία του ’20. Η υπόθεση αναφέρεται σε έναν βρετανό που καλείται να βοηθήσει στην αποκάλυψη μιας πιθανής απάτης. Προσωπικά κι επαγγελματικά μπερδέματα ακολουθούν. Το φιλμ διαδραματίζεται στα νότια της Γαλλίας με φόντο μια σειρά από ακριβές βίλες, την Κυανή Ακτή, jazz κλαμπς κι άλλα μέρη της μόδας για τους πλούσιους ανθρώπους στην Jazz Age.

Η Emma Stone υποδύεται ένα μέντιμουμ. Ο Colin Firthθα σταλεί στον Γαλλικό Νότο με σκοπό να ξεσκεπάσει την απάτη που έχει στήσει η Emma Stone στην έπαυλη μιας αριστοκρατικής οικογένειας. Όπως είναι φυσικό ο ηθοποιός δε θα αργήσει να υποκύψει στην ομορφιά της Emma. H Emma Stone ντυμένη με φορέματα εποχής, ανάλογο χτένισμα και μακιγιάζ τραβάει τα βλέμματα ήδη από το τρέιλερ της ταινίας με την παρουσία της. Αναμένουμε να την τραβήξει και με την ερμηνεία της.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 28 Αυγούστου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT