Η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi έτοιμες να ανανεώσουν τους όρκους αγάπης

Η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi έτοιμες να ανανεώσουν τους όρκους αγάπης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2008, όμως σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται ξένα ειδησεογραφικά sites, η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi ετοιμάζουν μια λαμπερή τελετή  για να γιορτάσουν την 6η επέτειο του γάμου τους, στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Διαψεύδοντας τις φήμες που διέρρευσαν τον περασμένο Δεκέμβριο  πως η σχέση τους περνούσε μια κρίση, κάτι που η Aμερικανίδα παρουσιάστρια είχε ήδη αρνηθεί επανειλημμένα στο παρελθόν, η πολυτελής τελετή θα είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουν στους «άπιστους» πως η αγάπη τους είναι ακλόνητη.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο περιοδικό "ΟΚ", το ζευγάρι σκοπεύει να ανανεώσει τους όρκους τους περίπου στις 16 Αυγούστου, στην πατρίδα της Portia, το  Σύδνεϋ το οποίο «είναι μια πόλη με μεγάλο πληθυσμό gay ατόμων, οπότε η τελετή θα είναι ο τρόπο τους να βοηθήσουν την αποδοχή του γάμου ομοφυλόφιλων», αναφέρει η ίδια πηγή. 

Το ειδύλλιο μεταξύ της πετυχημένης παρουσιάστριας του talk show “The Ellen DeGeneres show” και της Αυστραλιανής ηθοποιού, ξεκίνησε το 2004, ενώ σφράγισαν την αγάπη τους με τα δεσμά του γάμου το 2008, στο σπίτι τους στο Los Angeles.

Τον περασμένο μάλιστα Μάρτιο, η 56χρονη DeGeneres σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People Magazine αποκάλυψε πως : «Την αγαπάω τόσο πολύ που με σκοτώνει. Μπορεί να ακουστεί τετριμμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως όσο περνά ο καιρός, την αγαπώ όλο και πιο πολύ. Είναι αυτό που όλοι όσοι έχουν βρει τον άνθρωπό τους νιώθουν. Και δεδομένου του πόσο σπάνιο είναι, νιώθω τυχερή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT