Η sexy ασπρόμαυρη φωτογράφιση της Charlize Theron

Η sexy ασπρόμαυρη φωτογράφιση της Charlize Theron

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ασπρόμαυρο vintage ολόσωμο μαγιό της και το χτένισμα αλά Marilyn Monroe, η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μοιάζει αψεγάδιαστη στη νέα της φωτογράφιση για το αντρικό περιοδικό Esquire. Η Νοτιοαφρικανή καλλονή πόζαρε για το φωτογραφικό φακό του Terry Richardson, κάνοντας τους άντρες να την λατρεύουν και κάποιες γυναίκες να την ζηλεύουν. 

Κι όμως, η ίδια παραδέχεται πως οι περισσότερες γυναίκες δεν θα ήθελαν να έχουν περάσει όσα έχει περάσει εκείνη στη ζωή της: «Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν κομμάτια της ζωής μου που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ήθελαν, πράγματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές μου επιλογές, για παράδειγμα πως είμαι μια 38χρονη ανύπαντρη μητέρα, σίγουρα δεν θα φαινόταν καλή επιλογή για πολλές γυναίκες». Ταυτόχρονα, η τρυφερή εφηβική ηλικία της Charlize σκιάζεται από μια εξαιρετικά τραυματική εμπειρία, που σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει. Στα 15 της, αναγκάστηκε να γίνει μάρτυρας του φόνου του αλκοολικού της πατέρα από το χέρι της μητέρας της, όταν εκείνος είχε απειλήσει τη ζωή των δυο γυναικών.

Σχετικά με την 5μηνη και αναπάντεχη σχέση της με τον Sean Penn αναφέρει πως: « Το να είμαι single ήταν ωραίο, και τώρα απλά δεν είναι. Δεν ήταν κάτι που ήθελα ή επιδίωκα. Αν είσαι ανοιχτός αφήνοντας πράγματα να συμβούν, θα συμβούν, και μάλιστα όταν δεν το περιμένεις». Η Charlize μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσει στο πλάι του Javier Bardem και της Adèle Exarchopoulos στην επόμενη σκηνοθετική απόπειρα του 53χρονου αγαπημένου της, με τίτλο «The Last Face».

«Η αντίδρασή μου ήταν κάπως έτσι:”Aχ, επιτέλους!”. Κάπου μέσα μου πάντα ήξερα πως θα υιοθετήσω ένα παιδί»,  δηλώνει η λαμπερή σταρ σχετικά με το γιο της Jackson, ενώ εξηγεί πως δεν ήταν αυτός ο λόγος για τον χωρισμό της με τον τότε αγαπημένο της Stuart Townsend το 2010, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για περίπου 9 χρόνια: «Δεν είναι ότι δεν ήθελε να κάνει παιδιά. Ήταν περισσότερο κάτι που απλά δεν συνέβη».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue η Charlize δήλωσε πως ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά της αφού: «απαιτεί τρέξιμο και πολύ δουλειά». Δες περισσότερα, εδώ.

*Για να δεις τη φωτογράφιση της ηθοποιού κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT