Liv Tyler: Τι λέει για την Gwyneth Paltrow η διάσημη ηθοποιός;

Liv Tyler: Τι λέει για την Gwyneth Paltrow η διάσημη ηθοποιός;

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Liv Tyler πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου του Red Magazine, φορώντας ένα κατακόκκινο δαντελένιο φόρεμα του Οίκου Dolce&Gabbana και κόκκινα αξεσουάρ, τα οποία σε συνδυασμό με τις υπέροχες μελαχρινές της μπούκλες και τα κατακόκκινα χείλη της, έκαναν τα βαθυγάλανα μάτια της ηθοποιού, ακόμη πιο ακαταμάχητα.

Σύμφωνα με την συνέντευξη που παραχώρησε η εντυπωσιακή 36χρονη ηθοποιός στη δημοσιογράφο Jane Mulkerrins, όλοι οι φίλοι της έχουν τις αδυναμίες και τα προτερήματα τους, μα δεν μπορεί να κατηγορήσει για κάτι ούτε την σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, ούτε την ηθοποιό Gwyneth Paltrow. «Όταν βρισκόμαστε με τη Stella, συνήθως κάνουμε περίεργες και τρελές συζητήσεις, λέμε η μια στην άλλη πόσο την αγαπά», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας για την Gwyneth πως: «Έχει τέσσερα παιδιά και εκατοντάδες δουλειές. Και η Gwyneth είναι επίσης πολύ καλή σε όλα, αφού είναι οργανωτικός τύπος. Εγώ αντίθετα είμαι πολύ πιο ευαίσθητη και προσαρμοστική».

Οι δηλώσεις της Liv Tyler έρχονται λίγες μέρες μετά την συνέντευξη της Angelina Jolie περί μητρότητας. Η μελαχρινή καλλονή, κόρη του τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler, μιλώντας για την  41χρονη ηθοποιό και φίλη της Gwyneth Paltrow, εξηγεί πως: «Έχει ένα πολύ οργανωμένο πρόγραμμα και πλάνο, ενώ εγώ αντίθετα χάνω την αίσθηση του χρόνου. Πάντα αργώ και είμαι στο τρέξιμο». Ταυτόχρονα, παραδέχεται πως το σημαντικότερο για την δική της οικογένεια είναι η σταθερότητα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βάζει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της: «Ίσως δεν θα έπρεπε να σκέφτομαι έτσι, αλλά από μικρή έχω αυτή την εντύπωση, πως αν είσαι πολύ πετυχημένος στην καριέρα σου, και στρέφεις όλη σου την προσοχή σε αυτό, τότε…. πώς να το πω, η οικογενειακή σου ζωή ίσως να μην ανθίσει όπως θα μπορούσε. Βέβαια αν κάνεις φόκους στην οικογένεια και έχεις αυτή ως προτεραιότητα, τότε ίσως είναι η καριέρα σου που θα έχει απώλειες».

Παρ’ όλα αυτά, η 36χρονη σταρ, φαίνεται πως δεν είναι μόνο πανέμορφη και πετυχημένη, αλλά και αρκετά προσγειωμένη, δηλώνοντας διατεθειμένη να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της, για το καλό της οικογενειακής της ευτυχίας. Παραδέχεται επίσης, πως αυτό που της λείπει περισσότερο είναι μια φυσιολογική ζωή: «Η ανωνυμία είναι χρυσός για μένα. Είναι τόσο πολύτιμη. Αγαπώ τα μέρη που μπορώ να χαλαρώσω χωρίς να ανησυχώ για το αν με αναγνωρίζουν ή με παρατηρούν».

Mιλώντας για το μυστικό της δικής της καλλίγραμμης σιλουέτας, εξήγησε πως, αν και αγαπά μια δροσερή μπύρα τα απογεύματα, σχεδόν πάντα ακολουθεί κάποια πειθαρχημένη δίαιτα, η οποία όμως αποζημιώνεται με το να νιώθει άνετη ό,τι κι αν φοράει.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφιση της ηθοποιού. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT