Ανανέωσε το σπίτι σου και τη διάθεσή σου

Ανανέωσε το σπίτι σου και τη διάθεσή σου

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περιβάλλον που ζούμε επηρεάζει σε μεγάλο ποσοστό τη διάθεσή μας. Τώρα, με αφορμή την έναρξη του καλοκαιριού, ανανέωσε τη διακόσμηση του σπιτιού σου και μαζί με αυτό και τη διάθεσή σου!Με απλούς και οικονομικούς τρόπους, μπορείς να μεταμορφώσεις το σπίτι σου μόνη σου και να το μετατρέψεις στο πιο hot σημείο της πόλης για εσένα και τους φίλους σου!

Πέρασε ο χειμώνας

Όση «αρχοντιά» και να προσθέτουν στο σπίτι τα χαλιά σου, ο χειμώνας πέρασε και είναι καιρός να τα αφαιρέσεις αν δεν το έχεις κάνει ακόμα. Σε πολλά σπίτια, θα δεις ότι διατηρούν τα χαλιά και τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω design. Καλό θα ήταν, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, να τα μαζέψεις γιατί ζεσταίνουν το σπίτι και επιβαρύνουν τις ήδη υψηλές θερμοκρασίες.

Βάλε χρώμα!

Άλλαξε τα ριχτάρια και τα καλλύματα με πιο λεπτά υφάσματα και σε πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις. Το λευκό είναι must για το καλοκαίρι. Όμως αν το φοβάσαι επειδή «λερώνει» διάλεξε φλολάρ, navy ή ριγέ υφάσματα. Θα δώσουν στο εσωτερικό του σπιτιού σου μία καλοκαιρινή πινελιά.

Bamboo, αγάπη μου!

Τα bamboo και τα ψάθινα αξεσουάρ σπιτιού είναι η αδυναμία μας κάθε καλοκαίρι. Από φωτιστικό και καρέκλα μέχρι σκαμπό και διακοσμητικό, το bamboo θα δώσει αμέσως στο σπίτι σου αέρα από νησί.

Διώξε τον ήλιο!

Αν θες να διατηρείς δροσερό το σπίτι σου, φρόντισε κατά τη διάρκεια της ημέρα να έχεις κλειστές τις κουρτίνες ώστε να κρατούν έξω τη θερμότητα. Από τη στιγμή λοιπόν που οι κουρτίνες σου θα είναι τις περισσότερες ώρες κλειστές, αυτό αποτελεί έναν καλό λόγο για να επενδύσεις σε πολύχρωμα ή φλοράλ  πατρόν ώστε να αναδείξεις τις κουρτίνες σου σε βασικό σημείο της διακόσμησης σου. 

Η όαση της βεράντας!

Ήρθε η ώρα να μετατρέψεις την βεράντα σου σε όαση. Αγόρασε φυτά και λουλούδια, βάψε τις παλιές καρέκλες, αγόρασε πολλά φαναράκια, χρωματιστές μαξιλάρες και γιατί όχι; Μία ξαπλώστρα για εσένα και τον σύντροφό σου για να χαλαρώνετε τα απογεύματα απολαμβάνοντας τον καφέ σας. Αν είσαι άνθρωπος της «παρέας» αγόρασε μία ψησταριά κι οργάνωσε στην βεράντα σου το καλύτερο μπάρμπεκιου με αγαπημένους φίλους και συγγενείς!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT