Ο Marc Anthony αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του

Ο Marc Anthony αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξή του στο αντρικό περιοδικό Men’s Fitness, ο πετυχημένος σταρ,Marc Antony, υποστηρίζει πως ο πατέρας του από πολύ νεαρή ηλικία τον προέτρεπε «να δουλέψει την προσωπικότητά του», καθώς θεωρούσε τον γιό του, όπως και τον εαυτό του άσχημους.

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να μου λέει ”Γιέ μου εγώ είμαι άσχημος και εσύ είσαι άσχημος, γι’ αυτό πρέπει να δουλέψεις την προσωπικότητά σου”. Μα το Θεό, πριν μερικούς μήνες  είπα στον πατέρα μου ”Μπαμπά θυμάσαι τι συνήθιζες να μου λες όταν ήμουν μικρός;” και εκείνος μου απάντησε “Τα ίδια θα σου έλεγα και σήμερα”» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 45χρονος τραγουδιστής συμπληρώνοντας πως: «Νομίζω πως μου έκανε καλό. Θεωρώ την αυτοπεποίθηση μεγάλο προσόν».

Ο βραβευμένος δυο φορές με Grammy τραγουδιστής, χορευτής, ηθοποιός, μουσικός παραγωγός, στιχογράφος, τηλεοπτικός παραγωγός και σχεδιαστής μόδας, ξεκίνησε από τους δρόμους του Puerto Rico, για να γίνει σήμερα ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, με μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Μαϊάμι, Mix 98, όταν ρωτήθηκε για το μυστικό του όπλο στο να σαγηνεύσει μερικές από τις πιο περιζήτητες γυναίκες στον κόσμο, μεταξύ των οποίων την πρώην γυναίκα του και Miss Universe, Dayanara Torres, και την Jennifer Lopez, με την οποία χώρισε το 2012 μετά από 8 χρόνια γάμου, απάντησε: «Ξέρεις, νομίζω πως είναι η αυτοπεποίθηση. Είχα χρόνια εξάσκησης, οπότε μάλλον είμαι καλός σ’ αυτό. Κι αυτή η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το ότι είμαι γενικά καλός άνθρωπος. Δεν στηρίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση ώστε να ξεχωρίσω. Όλα παίζονται στις λεπτομέρειες».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες το εξώφυλλο του Marc Antony στο περιοδικό Men’s Fitness.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT