Τρεις πρεμιέρες, τρία φορέματα, τρεις λαμπερές εμφανίσεις: Η Emily Blunt ξέρει πώς να ξεχωρίζει

Τρεις πρεμιέρες, τρία φορέματα, τρεις λαμπερές εμφανίσεις: Η Emily Blunt ξέρει πώς να ξεχωρίζει

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Emily Blunt δεν έχασε την ευκαιρία να αναδείξει την κομψή σιλουέτα της, σε όχι μία, αλλά τρεις διαφορετικές πρεμιέρες της ταινίας «Edge of Tomorrow» στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλάι του Tom Cruise. Παρ’ ότι μόλις πριν 3 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η 31χρονη ηθοποιός έδειχνε να έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Λονδίνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης, όλες σε μία ημέρα, την Τετάρτη 25/5.

Κάθε μια από τις εμφανίσεις της Emily Blunt έμοιαζε προσεγμένη στη λεπτομέρεια, χωρίς όμως να εμμένει σε ένα μόνο στυλ. Στην πρεμιέρα στην γενέτειρά της και παρά το συνηθισμένο ψιλόβροχο, η ηθοποιός επέλεξε ένα ανοιξιάτικο στράπλες tea-length σατέν φόρεμα, του άγγλου σχεδιαστή Osman Yousefzada, με χαρακτηριστικά σχέδια κόκκινου, μοβ και μπλε χρώματος σε λευκό φόντο, το οποίο συνδύασε με μυτερές ροζ σουέτ γόβες του σχεδιαστή Kurt Geiger, ελάχιστα αξεσουάρ και ανάλαφρο χτένισμα.

Αντίθετα, στην γαλλική πρεμιέρα, προτίμησε ένα ιδιαίτερο μαύρο φόρεμα του σχεδιαστή David Koma, που συνδύαζε σιθρού και δερμάτινα στοιχεία. Η σταρ ολοκλήρωσε το look, με  εξ’ ίσου ιδιαίτερα σκουλαρίκια της βραζιλιάνας σχεδιάστριας Graziela Kaufman, δαχτυλίδια της Melissa Kaye, ένα κομψό σινιόν, smoky eyes, nude κραγιόν και μαύρα δερμάτινα Christian Louboutins peep-toe.

Κρατώντας την καλύτερη εμφάνιση για το τέλος, η Βρετανίδα ηθοποιός ταίριαξε το φλογερό στράπλες maxi του Οίκου Prada με υπέροχα παστέλ σουέτ stilnettos του ίδιου Οίκου, μια ροζ σατέν clutch, χρυσά αξεσουάρ κι ένα ζουμερό ροζ κραγιόν στα χείλη. Με απαλό μακιγιάζ και χαμηλό κότσο, η σταρ κατάφερε να ισορροπήσει κομψά την ένταση του φορέματός της με απλότητα, λάμψη και φρεσκάδα.

Ο πάντα γοητευτικός Tom Cruise από την άλλη, προτίμησε τρία διαφορετικά κουστούμια σε μαύρο, σκούρο μπλε και μαύρο με λεπτή ρίγα, τα οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο, αντίστοιχο γιλέκο και γραβάτα .

Μιλώντας πριν την πρεμιέρα στο Λονδίνο σχετικά με την ιδέα του παρευρεθούν σε τρεις διαφορετικές πρεμιέρες  σε διάστημα μόλις 24 ωρών, η Βρετάνη ηθοποιός απάντησε: «Όταν άκουσα την ιδέα, δεν είχα καμία αμφιβολία πως ήταν ιδέα του Tom». 

Η μέρα τους ξεκίνησε νωρίς το πρωί όταν περπάτησαν στις 06:45 στο αγγλικό κόκκινο χαλί και παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας στις 8:45. Στη συνέχεια, αφού επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό jet, οι δυο πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο Παρίσι στις 14:00, ενώ λίγες ώρες αργότερα πετούσαν πίσω στην Νέα Υόρκη για την προγραμματισμένη εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί στις 22:00 και την προβολή της ταινίας στις 23:59. Όμως, παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της ημέρας, οι δυο ηθοποιοί, έμοιαζαν λαμπεροί και γεμάτοι ενέργεια.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις εμφανίσεις της ηθοποιού. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT