Μήπως η sexy φωτογράφηση της Amber Heard, είναι απάντηση σε εκείνη της Vanessa Paradis;

Μήπως η sexy φωτογράφηση της Amber Heard, είναι απάντηση σε εκείνη της Vanessa Paradis;

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυσυζητημένη της σχέση με τον χολιγουντιανό αστέρα, Johnny Deep, έχει επισκιάσει ουκ ολίγες φορές την καριέρα της στον χώρο της ηθοποιίας, όμως η 28χρονη ηθοποιός Amber Heard, αποφάσισε να ταρακουνήσει τα νερά, με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το W magazine. Το δικό της  photo shoot μάλιστα, έγινε μόλις μια βδομάδα μετά την εξίσου εντυπωσιακή φωτογράφιση της πρώην αγαπημένης του Johnny Deep, Vanessa Paradis για το περιοδικό Violet Gray.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, στη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά την χριστουγεννιάτικη πρόταση αρραβώνων που δέχτηκε από τον 50χρονο ηθοποιό Johnny Deep, τον οποίο είχε γνωρίσει το 2011 στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary», τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, αλλά και τον δύσκολο χαρακτήρα της.

Η Amber Heard πριν το ειδύλλιο με τον κινηματογραφικό captain Jack Sparrow, διατηρούσε σχέση από το 2008 έως το 2012, με την φωτογράφο Tasya van Ree, ενώ είχε δηλώσει ανοιχτά τις αμφιφυλοφιλικές της τάσεις: «Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στην καριέρα μου. Καλώς ή κακώς, πάντα είχα μια ερωτική ζωή που έμοιαζε ιδιαιτέρως τολμηρή για πολλούς ανθρώπους. Παλαιότερα θεωρούνταν εξαιρετικά αντισυμβατική», αναφέρει στην συνέντευξή της.

Μπορεί η γοητευτική σταρ να μοιάζει αθώα και γλυκιά, όμως παραδέχεται πως στην πραγματική της ζωή έχει ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία και πως συχνά οι φίλοι της προειδοποιούν τους εραστές της σχετικά με τα όχι και τόσο θηλυκά της ξεσπάσματα: «Οι παλιοί μου φίλοι όποτε γνώριζαν κάποιον με τον οποίον διατηρούσα κάποια ερωτική σχέση, τον προειδοποιούσαν αμέσως λέγοντας “Μπορεί να μοιάζει εκλεπτυσμένη, αλλά όταν νευριάσει μπορεί να μεταμορφωθεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου”».

Η αποκαλυπτική της συνέντευξη συνοδευόταν από μια εξίσου αποκαλυπτική φωτογράφιση που εξέπεμπε κάτι από το μυστήριο και τον ερωτισμό ενός σκοτεινού boudoir. Mε λάγνα έκφραση, πορσελάνινη επιδερμίδα, κατακόκκινα χείλη και κομμάτια από πολλούς γνωστούς οίκους μόδας, η σταρ πόζαρε φορώντας μπότες Alexander McQueen, Prada wedges, καλτσοδέτες, δαντελένια εσώρουχα, ζακέτες του Οίκου Armani και Saint Laurent, παλτό της κολεξιόν Burberry Prorsum, ένα φόρεμα του Οίκου Givenchy, καθώς και ένα navy blue φουστάνι της χειμερινής κολεξιόν του Alber Elbaz. Στο διπλό εξώφυλλο του περιοδικού, αναγράφεται «Amber Heard, Τριπλή απειλή: Ηθοποιός, Μοντέλο και μέλλουσα κυρία Deep».

Σε περσινή της συνέντευξη στο περιοδικό Elle, η 28χρονη ηθοποιός είχε ανοιχτεί σχετικά με το θέμα της σεξουαλικότητάς της λέγοντας: «Δεν ήθελα να μοιάζει σαν να κρύβω κάτι. Δεν ντράπηκα και ούτε έχω ντραπεί ποτέ», συμπληρώνοντας πως: «Ούτε εγώ προσωπικά, ούτε η δουλειά μου, ούτε η ζωή μου μπορούν να μπουν σε στεγανά. Για την ακρίβεια και μόνο η ιδέα του να μπω σε καλούπια με φρικάρει».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφισης της Amber Heard στο W magazine.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT