Η Christy Turlington επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στην Βίβλο της Μόδας

Η Christy Turlington επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στην Βίβλο της Μόδας

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις γυναίκες που μεσουρανούσαν την δεκαετία του ’90 μαζί με τις Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Claudia Schiffer και Helena Christensen ήταν και η πανέμορφη Christy Turlington, η οποία φυσική και απλή φωτογραφήθηκε μετά από 18 χρόνια για το εξώφυλλο του Ageless Issue της βρετανικής Vogue Ιουλίου.

Στο εξώφυλλο βλέπουμε το supermodel με λευκή μπλούζα από μοχέρ και ελάχιστο make up, να μας χαρίζει το αινιγματικό χαμόγελο- σήμα κατατεθέν του. Μέσα στο τεύχος, όμως, η Turlington δεν είναι καθόλου αινιγματική.

Η 45χρονη καλλονή, μητέρα δύο παιδιών, της 10χρονης Grace και του 8χρονου Finn, ανοίγει την καρδιά της σε μία συνέντευξη στην Christa D'Souza για την μητρότητα, τους άντρες που κάνουν σχέσεις μόνο με μοντέλα, καθώς και τους φιλανθρωπικούς σκοπούς με τους οποίους η ίδια ταυτίζεται.

Ακόμα, θυμάται τις χρυσές εποχές του modeling, και τον τρόπο που η ίδια τις βίωσε- από τον ρόλο της στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Freedom του Michael Jackson, μέχρι τα φτηνά ξενοδοχεία στα οποία έμεινε, μέχρι να γίνει αναγνωρίσιμη.

Η Christy Turlington πρόσφατα μάλιστα σκηνοθέτησε μία ταινία μικρού μήκους για την εταιρία ρούχων Citizens of Humanity. Το «Every Mile, Every Mother»,  το ντοκιμαντέρ του διάσημου μοντέλου, ακολουθεί την ίδια και τα μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει, «Every Mother Counts», στο μαραθώνιο Oregon’s Hood to Coast με σκοπό να ενημερώσουν για την «απόσταση» που κάποιες νεαρές μητέρες πρέπει να διανύσουν για να απολαύσουν τη μητρότητα.

Το πρώην supermodel Christy Turlington πέρυσι δήλωνε στο αμερικανικό περιοδικό Harper’s Bazaar πως: «Ξέρετε, είμαι πλέον 44 και όχι 14. Είμαι υγιής, δεν έχω κάνει τίποτα στον εαυτό μου, κάνω απλώς γυμναστική. Αλλά ούτε και αισθάνομαι εντελώς άνετη με εσώρουχά μου». Ενώ για το μόντελινγκ είχε πει πως: «Αισθάνομαι σαν να είναι για εμένα ένα δώρο. Το κάνω πλέον σπάνια, οπότε μπορώ να το εκτιμήσω με άλλο τρόπο. Δεν είμαι μόνο αυτό. Είναι υπέροχο, αλλά θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα. Και κατάφερα να κάνω τα πράγματα και χάρη σ’αυτό και συνεχίζω να τα κάνω με τους δικούς μου όρους».

Η Turlington εμφανίστηκε σε 14 εξώφυλλα της Vogue, από το 1986 μέχρι το 1996. 

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την επιστροφή της Christy Turlington στην Βίβλο της Μόδας, μετά από 18 χρόνια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT