Abbey Clancy: Συμβουλές από τα… καλύτερα πόδια της showbiz

Abbey Clancy: Συμβουλές από τα… καλύτερα πόδια της showbiz

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καλύτερα πόδια της showbiz διαθέτει η Abbey Clancy σύμφωνα με ψηφοφορία. Το μοντέλο που είναι το πρόσωπο (και τα πόδια) της Veet και Scholl μιλάει για την έρευνα που έδειξε ότι οι βρετανίδες μπορεί να θαυμάζουν τα μακριά πόδια, όμως όταν φτάνει η στιγμή να δείξουν τα δικά τους, ντρέπονται.

Τα τριχωτά πόδια, το θαμπό δέρμα και οι σκληρές φτέρνες κάνουν τις βρετανίδες να μην θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον ήλιο. Όπως διαπίστωσε η έρευνα σχεδόν το ήμισυ των γυναικών καλύπτουν τα πόδια τους φορώντας τζιν αντί για φούστες. Μάλιστα μόνο το 15% των γυναικών νιώθει αυτοπεποίθηση να φορέσει σανδάλια, αφού ντρέπονται για τα δάχτυλα ή τις φτέρνες τους.

Όπως δηλώνει η Abbey: «Δεν είναι καθόλου έκπληξη το ότι οι γυναίκες κρατούν τα πόδια και τις πατούσες τους καλλυμένα όταν αισθάνονται απροετοίμαστες να αποκαλύψουν το γυμνό τους δέρμα. Ξέρω ότι έχω την τάση να κρύβομαι σε ένα ζευγάρι skinny τζιν και μπαλαρίνες, όταν έχω παραμελήσει τα πόδια και τις φτέρνες μου.

Ωστόσο , δέχομαι τις περισσότερες φιλοφρονήσεις και αισθάνομαι καλύτερα για τον εαυτό μου, όταν έχω επενδύσει χρόνο για να εξασφαλίσω ότι τα πόδια μου είναι λεία, αποτριχωμένα και οι πατούσες μου φροντισμένες.

Για τα τρία τέταρτα των γυναικών η τιμή των θεραπειών στα ινστιτούτα είναι ένα ζήτημα, σύμφωνα με την έρευνα. Επίσης το αίσθημα αμηχανίας και η έλλειψη χρόνου είναι επίσης οι λόγοι, που οι γυναίκες δεν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους .

Ως μοντέλο έχω μάθει πώς να ασχολούμαι με το σώμα μου και να είμαι σίγουρη ότι δείχνει πάντα όσο καλύτερο γίνεται», λέει η Abbey και συμπληρώνει πως:

«Νιώθω πιο σίγουρη όταν έχω κάνει τα βασικά όπως,  αποτρίχωση και φροντίδα των πελμάτων. Δεν είναι μόνο για το πώς φαίνονται, αλλά για το πώς αισθάνεσαι από τη στιγμή που είναι έτοιμα να εκτεθούν στον ήλιο».

Το μοντέλο δεν ξεχνά να αναγνωρίσει πως: «Κάθε μαμά με μια εργασία πλήρους απασχόλησης γνωρίζει ότι  το να βρει το χρόνο για να κάνει ακόμη και τα απλά πράγματα, όπως να πηγαίνει στο γυμναστήριο και στα μαγαζιά μπορεί να είναι ένας αγώνας, πόσο μάλλον το να βρει χρόνο για να επισκεφτεί ένα ινστιτούτο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προϊόντα όπως το Veet EasyWax που είναι γρήγορο κι εύκολο στη χρήση στο σπίτι είναι θεόσταλτα».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και θαύμασε τα καλλίγραμα πόδια του μοντέλου. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT