Ο makeup artist αποκαλύπτει τα μυστικά του bridal look της Kim Kardashian

Ο makeup artist αποκαλύπτει τα μυστικά του bridal look της Kim Kardashian

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kim Kardashian και ο Kanye West  το περασμένο Σαββατοκύριακο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και ο γάμος τους θεωρείται ως το πλέον πολυσυζητημένο γεγονός, από το εκρηκτικό barchelor στο Παρίσι, το ονειρικό δαντελένιο νυφικό της Kim και το κομψό tuxedo του West, μέχρι την γαμήλια τούρτα ύψους 2 μέτρων, τους 200 λαμπερούς προσκεκλημένους και το αστρονομικό ποσό, ύψους 12εκατομμύριων δολαρίων, που το ζεύγος απλόχερα επένδυσε ώστε ο γάμος τους να μοιάζει βασιλικός και ανάλογος της φήμης των Kardashians.

Ο χώρος που διεξήχθη ο γάμος στο κάστρο Forte di Belvedere της Φλωρεντίας, κόστισε $410,000, το λευκό δαντελένιο Givenchy Haute Couture νυφικό ανήλθε στα $500,000, ενώ η δίμετρη λαχταριστή γαμήλια τούρτα από βανίλια και μούρα υπολογίζεται στα $7,000. 

Εκτός από την οικογένεια των Kardashians, στο πλευρό της μέλλουσας νύφης βρέθηκε και ο δεύτερος πιο σημαντικός άντρας της ζωής της, ο προσωπικός της makeup artist Mario Dedivinovic που επιμελήθηκε αποκλειστικά το μακιγιάζ της. Ο Mario μια εβδομάδα μετά την μεγάλη ημέρα, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή το μυστικό του νυφικού look της Kim.

Για τα χείλη προτίμησε το nude κραγιόν της εταιρίας L'Oreal Paris, «Colour Riche Extraordinaire Liquid χρώματος Nude Ballet» ($9.99).

Ο makeup artist αποκαλύπτει τα μυστικά του bridal look της Kim Kardashian-1

τόνισε τα ζυγωματικά της με bronzer ενώ για τα μάτια της  επέλεξε πρόσθετες βλεφαρίδες «Beauty Individual Eyelashes» της εταιρίας Kardashian ($15)

Ο makeup artist αποκαλύπτει τα μυστικά του bridal look της Kim Kardashian-2

μαύρη «Perversion Mascara» της εταιρίας Urban Decay ($20)

Ο makeup artist αποκαλύπτει τα μυστικά του bridal look της Kim Kardashian-3

και Ink for Eyes eyeliner της ίδιας εταιρίας.

Ο makeup artist αποκαλύπτει τα μυστικά του bridal look της Kim Kardashian-4

Ο Mario Dedivinovic και η Kim Kardashian  γνωρίστηκαν πριν πέντε χρόνια σε φωτογράφιση της σταρ στη Νέα Υόρκη κι από τότε έχουν δεθεί πολύ. Η σταρ τον εμπιστεύεται τόσο, που δεν επέτρεψε σε κανένα από τους δεκάδες μακιγιέρ που φρόντιζαν για το look της υπόλοιπης οικογένειας να ασχοληθεί με το δικό της: «Ήμουν ο μοναδικός makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Kim. Δουλεύω τόσο καιρό μαζί της, που νιώθω άνετα με το πρόσωπό της. Δεν υπήρχε κανένα άγχος και η εμπειρία του να την ετοιμάζω για νύφη ήταν υπέροχη. Η Kim πραγματικά έμοιαζε εκθαμβωτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mario Dedivinovic, ενώ πρόσθεσε πως: «Ήταν ένα μαγικό Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, όμως ήταν μαγικό. Χαίρομαι πολύ για κείνη».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τη φωτογραφία που "ανέβασε" η Kim Kardashian στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram κι έχει κάνει ρεκόρ likes.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT