Η Lena Dunham παρουσίασε το νέο βιβλίο της «Not That Kind Of Girl»

Η Lena Dunham παρουσίασε το νέο βιβλίο της «Not That Kind Of Girl»

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Lena Dunham έδωσε ένα δελεαστικότατο preview του επερχόμενου βιβλίου της «Not That Kind Of Girl: A Young Woman Tells You What She's 'Learned'» στη NewYork BookExpo, το Σάββατο 31/5.  Η 28χρονη σταρ και παραγωγός της αμερικανικής σειράς «Girls», φορώντας ένα ιδιαίτερο λευκό φόρεμα από μετάξι με γαλάζιες τροπικές λεπτομέρειες και απαλές ροζ γόβες , έδειχνε λαμπερή, γεμάτη φρεσκάδα και ενθουσιασμό συζητώντας ζωηρά μαζί με άλλους συγγραφείς, όπως τον Martin Short, τον Alan Cumming και τον Colm Tóibín.

Ξεκινώντας την παρουσίασή της στο Jacob K Javits Convention Center, όπου διεξαγόταν το event, δήλωσε: «Νιώθω τόσο τυχερή και δυνατή», εξηγώντας παράλληλα πως το βιβλίο της είναι «γεμάτο με προσωπικές ιστορίες και πολιτισμική κριτική, αλλά ο πατέρας μου μού επεσήμανε πως δεν υπάρχει πολιτισμική κριτική, εκτός από το να πεις δεν μου αρέσει η τηλεοπτική σειρά “Mad Men”».Ο αμερικανικός εκδοτικός οίκος Random House λέγεται πως υπέγραψε συμβόλαιο με την Lena Dunham για $3.5 εκατομμύρια τον Οκτώβρη του 2012 για τα δικαιώματα του βιβλίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Την προηγούμενη μέρα της παρουσίασης, η σταρ είχε ενημερώσει τους fans της στο προσωπικό της προφίλ στο twitter πως : « Θα διαβάσω την εισαγωγή του βιβλίου μου “Not That Kind of Girl” εξασκώντας το λάγνο μου βλέμμα», ενώ φτάνοντας νωρίς το πρωί στο χώρο του Expo συνέχισε να ανεβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις για το event. Σε ένα από αυτά διαβεβαίωσε τους φαν της πως στη πραγματικότητα «το βιβλίο θα είναι πολύ μικρό, ώστε να χωράει στη τσάντα σας», ενώ σε κάποιο άλλο πως :«Είναι η τέταρτη φορά που βρίσκομαι στο Javits center. Έχω ήδη έρθει μια φορά για το Archie comics convention , μια έκθεση λουλουδιών και ένα show για γάτες. Νομίζω όμως, πως αυτή η φορά θα είναι η αγαπημένη μου!».

Την ίδια μέρα η ηθοποιός είχε απολαύσει μια βόλτα στο East Village με τον ηθοποιό, και χρόνια φίλο της BJ Novak, ο οποίος θα εκδώσει επίσης το φθινόπωρο του δικό του βιβλίο «The Book With No Pictures».

Απόσπασμα από την εισαγωγή του βιβλίου «Not That Kind Of Girl»:  «Το βιβλίο αυτό περιέχει ιστορίες για υπέροχες βραδιές με απαίσια αγόρια και απαίσιες ημέρες με υπέροχους φίλους, σχετικές με την φιλοδοξία και τα υπαρξιακά ερωτήματα που είχα λίγο πριν την ηλικία των 20, τη μόδα και τις πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις της. Όχι δεν είμαι σεξολόγος, ψυχολόγος ή διαιτολόγος, δεν είμαι μια παντρεμένη μητέρα ούτε η ιδιοκτήτρια κάποιου πετυχημένου franchise. Είμαι όμως ένα κορίτσι με πηγαίο ενδιαφέρον για την αυτό-πραγματοποίηση, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα από τις πρώτες γραμμές αυτής της πάλης»

*Kάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες στιγμές από την βιβλιοπαρουσίας της Lena. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT