H Margot Robbie χωρίς στυλίστες και makeup artists σε μία μυστική φωτογράφιση

H Margot Robbie χωρίς στυλίστες και makeup artists σε μία μυστική φωτογράφιση

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Margot Robbie έχει διανύσει πολύ δρόμο από την έναρξή της στην αυστραλιανή σαπουνόπερα Neighbours μέχρι αυτό που είναι σήμερα, μία από τις πιο σέξι, ταλαντούχες και περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της. Γεννημένη στην Αυστραλία στις 2 Ιουλίου 1990, μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή από το blockbuster The Wolf Of Wall Street, αλλά έχει ξεχωρίσει και με τη συμμετοχή της στο About Time του Richard Curtis με την Rachel Adams.

Το αστέρι του The Wolf Of Wall Street φωτογραφίζεται από τον Gemma Pranita σε μια μυστική φωτογράφιση που έγινε πριν λίγους μήνες στο Los Angeles. Η 23χρονη απεικονίζεται φορώντας μια σειρά από μοναδικά ρούχα του Αυστραλού σχεδιαστής Sass And Bide.

Ο φωτογράφος Gemma Pranita μίλησε για την φυσική ομορφιά της Margot που δεν χρειάστηκε ούτε make-up artist ούτε στυλίστα για την φωτογράφιση όπως επίσης και για το μέρος τις φωτογράφισης που ήταν μυστικό: «Κάναμε τις λήψεις σε ένα υπέροχο μυστικό loft στο Los Angeles. Δεν υπήρχε ούτε κομμωτής ούτε makeup artist., ούτε στυλίστας ούτε ιδιαίτερος φωτισμός. Μόνο η κάμερά μου και η Margot, πολλά γέλια και απίστευτο φυσικό φως που έμπαινε από τα παράθυρα του loft».

Φαίνεται πως με αυτή την φωτογράφιση η Margot προσπαθεί να πετάξει από πάνω της την ταμπέλα της σέξι ηθοποιού, αφού ο περισσότερος αντρικός κυρίως πληθυσμός την έχει συνδέσει με τη γυμνή της εμφάνιση στην ταινία The Wolf Of Wall Street. Η ίδια μάλιστα έχει παραδεχτεί πως δεν της ήταν καθόλου εύκολο και χρειάστηκε να πιει 3 σφηνάκια τεκίλα για να καταφέρει να γυρίσει την ολόγυμνη σκηνή με τον Leonardo Di Caprio: «Η ερωτική μου σκηνή με τον DiCaprio ήταν για γέλια. Έπρεπε να πείσουμε ένα σκυλί να πηδήξει στο κρεβάτι και να δαγκώσει τα πόδια του Leo, οπότε είχαμε τους εκπαιδευτές δίπλα μας να του δίνουν οδηγίες, ενώ τα δάχτυλα του Leo ήταν καλλυμένα με συκώτι κοτόπουλου. Όλα αυτά ενώ είμαστε σε ένα μικρό δωμάτιο που μύριζε ιδρώτα και σκυλοτροφή».

Το αγαπημένο κορίτσι των Media θέλει πλέον να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό στην καριέρα της, δηλώνοντας πως στην επόμενη ταινία θα ήθελε να παίξει σε Western: «Τώρα πραγματικά θέλω να παίξω σε Western. Θέλω να είμαι πάνω σε άλογα και να κάνω όλα αυτά τα απίστευτα πράγματα. Χρειάζεται βέβαια φυσική κατάσταση και πρέπει να γυμναστώ κατάλληλα. Δεν θέλω να είμαι πάντα η κοπέλα. Είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσεις έναν νέο χαρακτήρα που θα είναι τελείως διαφορετικός από την καθημερινή σου ζωή».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφιση της Margot.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT