Το νέο βίντεοκλιπ της Jennifer Lopez με τον David Gandy

Το νέο βίντεοκλιπ της Jennifer Lopez με τον David Gandy

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το διάσημο μοντέλο της εταιρίας D&G, David Gandy, πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ της Jennifer Lopez για το single First Love που γυρίστηκε σε μία ερημική περιοχή έξω από το Los Angeles.

Με εφτά άλμπουμ στο ενεργητικό της, κάποιοι απορούν πως η τραγουδίστρια καταφέρνει ακόμα να βρίσκει ιδέες για τα νέα της βιντεοκλίπ. Η Jennifer όμως ξέρει πολύ καλά να κρατάει το κοινό της και κατάφερε να έχει στο πλευρό της έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες για τη νέα της δουλειά, πράγμα καθόλου εύκολο αφού ο David Gandy είναι αρκετά δύσκολος στις συνεργασίες του κι έχει δηλώσει πως: «Μου έχουν ζητήσει να λάβω μέρος σε μουσικά βιντεοκλίπ στο παρελθόν και πάντα λέω όχι. Αλλά άρπαξα την ευκαιρία να δουλέψω με ένα music icon σαν την Jennifer».

Στο βίντεο βλέπουμε τη Jennifer να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής και να αποδεικνύει ότι στα 44 της χρόνια παραμένει πιο ποθητή από ποτέ. Η παρουσία του top model David Gandy απογειώνει τον ερωτισμό ενώ δεν μπορούμε να μην προσέξουμε το υπέροχο φόρεμα της τραγουδίστριας στην έναρξη του video clip το οποίο μάλιστα είναι δημιουργία του έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos! 

Αυτό είναι το φόρεμα το οποίο σχεδιάστηκε με τη συνεισφορά του ενδυματολόγου Dennis Kolpodinos, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα της ποπ σταρ.

Το νέο βίντεοκλιπ της Jennifer Lopez με τον David Gandy-1

Διάβασε περισσότερα για τον David Gandy και το βιντεοκλίπ, εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT