Η ερωτική σου ζωή είναι βαρετή;

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισθάνεσαι ότι μετά από τόσο καιρό που είστε μαζί η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει κι έχει καταντήσει βαρετή; Το πρώτο θετικό βήμα είναι ότι έχεις εντοπίσει το πρόβλημα. Δες μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση και να ξανανιώσεις σαν εκείνες τις υπέροχες μέρες που ήσουν τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Ξέχνα τα προβλήματα

Αν κάθε βράδυ ξαπλώνεις στο κρεβάτι και σκέφτεσαι τους λογαριασμούς, τα deadlines και τον ανώτερό σου που έχει γίνει ο νούμερο ένα εφιάλτης σου, τότε πώς θες να λειτουργήσεις στο σεξ; Κάνε κάτι που θα σε χαλαρώσει πριν ξαπλώσεις, όπως το να πας μια βόλτα ή να δεις μια ταινία. Ξαπλώνοντας στο κρεβάτι με το μυαλό άδειο από σκοτούρες, θα είναι πιο εύκολο να σου έρθει ερωτική διάθεση.

Άλλαξε στάση

Αν τον τελευταίο καιρό κάνετε συνεχώς τις ίδιες στάσεις, πάρε την πρωτοβουλία να δοκιμάσετε κάτι που έχετε να κάνετε καιρό. Αν ο σύντροφός σου δει ότι βγαίνεις από την σεξουαλική ρουτίνα, θα ενεργοποιηθεί να κάνει το ίδιο κι αυτός.

Γίνε πιο kinky

Έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις κάποιο sex toy ή να δεις ταινία ερωτικού περιεχομένου με τον σύντροφό σου; Κάνοντας κάτι πραγματικά kinky θα πάψεις αμέσως να μιλάς για βαρετή ερωτική ζωή.

Βγες ραντεβού

Μπορεί μέσα στο μυαλό σου να είναι κάτι ανήθικο, όμως πολλές γυναίκες παραδέχονται ότι με το να βγουν απλά ένα ραντεβού με κάποιο τρίτο πρόσωπο, έχει βγάλει από το αδιέξοδο την ερωτική τους ζωή με τον σύντροφό τους. Ακόμα και το φλερτ με κάποιον άλλον μπορεί να έχει εξίσου θετικά αποτελέσματα στην ερωτική σου ζωή. Δοκίμασέ το, χωρίς ενοχές.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT