Low budget maxi φορέματα με prints για όλα τα στιλ

Low budget maxi φορέματα με prints για όλα τα στιλ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα maxi φορέματα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεχωρίσεις αυτό το καλοκαίρι στα καθημερινά σου looks και να δημιουργήσεις τις πιο stylish εμφανίσεις. Ειδικά, τα μακριά φορέματα με χρωματιστά μοτίβα ή γεωμετρικά prints φοριούνται όλες τις ώρες της μέρας και είναι ιδανικά για casual, αλλά και formal outfits. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου και ανάλογα με το look που θέλεις να πετύχεις χρησιμοποίησε φλατ πέδιλα, πλατφόρμες ή εσπαντρίγιες και φυσικά, μην ξεχάσεις να προσθέσεις μοντέρνα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Τα printed maxi φορέματα κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες και σου δίνουν τη δυνατότητα να “καμουφλάρεις” τις μικρές σου ατέλειες. Φυσικά, η ποικιλία στα patterns είναι μεγάλη κι έτσι θα βρεις το κατάλληλο είτε έχεις ρομαντικό στιλ, είτε bohemian, είτε πιο κλασικό.

Εμείς διαλέξαμε τα πιο στιλάτα αέρινα maxi φορέματα μέχρι 110 ευρώ και σου δίνουμε ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σύνολα.

Low budget maxi φορέματα με prints για όλα τα στιλ-1

Accesorize 75.00 ευρώ

Low budget maxi φορέματα με prints για όλα τα στιλ-2

Βenetton 59.95 ευρώ

Low budget maxi φορέματα με prints για όλα τα στιλ-3

ΕΜΜΑ SWIMWEAR 110.00 ευρώ

Low budget maxi φορέματα με prints για όλα τα στιλ-4

Τοpshop 72.00 ευρώ

Διάβασε περισσότερα, εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT