Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς

Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καιρός μπορεί να μας τα έχει χαλάσει λίγο τις τελευταίες μέρες και από τα κοντομάνικα tops και τα σορτς, να έχουμε επιστρέψει στις γαλότσες και τα αδιάβροχα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε πτοεί.

Μόνο λίγη υπομονή χρειάζεται μέχρι να ξαναβγεί ο ήλιος και να μπορέσουμε να φορέσουμε τις πλατφόρμες που τόσο αγαπάμε και αποτελούν hot κομμάτι για την εποχή. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να τις συνδυάσεις είναι να κρατήσεις μία ψάθινη τσάντα που δεν είναι μόνο stylish, αλλά και πρακτική. Οι απολύτως καλοκαιρινές τσάντες που θα βρεις σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ -ανάλογα με το στιλ που θέλεις να πετύχεις-, ενώ είναι ιδανικές και για την παραλία.

Απ’ την άλλη μεριά, οι πλατφόρμες είναι σίγουρα, ένα ζευγάρι παπούτσια που αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου και ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά looks. Μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι με δερμάτινο, ξύλινο ή ψάθινο πάτο, με την τελευταία επιλογή να είναι ιδανική για τα καλοκαιρινά σου outfits. Επιπλέον, οι πλατφόρμες συνδυάζουν άνεση και στιλ, καθώς σου δίνουν ύψος -αν δεν κυκλοφορείς ποτέ με φλατ παπούτσια- αλλά παράλληλα είναι ξεκούραστες και κατάλληλες για τις πρωινές, απογευματινές, αλλά και βραδινές σου εξόδους.

Φόρεσε τις αγαπημένες σου πλατφόρμες με skinny τζιν, λευκό top, μεγάλα κολιέ, κράτησε μία ψάθινη τσάντα σε φυσικό χρώμα και είσαι έτοιμη για την πρωινή σου βόλτα. Μπορείς επίσης, να τις συνδυάσεις με maxi αέρινο φόρεμα, μία χρωματιστή ψάθινη τσάντα και ένα καπέλο από το ίδιο υλικό, που σίγουρα αποτελεί must have κομμάτι για το καλοκαίρι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, όσο οι βροχές συνεχίζονται, μπορείς να πάρεις ιδέες από τις δικές μας αγαπημένες πλατφόρμες και ψάθινες τσάντες, ώστε να εμπνευστείς και να βρεις τις δικές σου, για να τις φορέσεις μόλις ξαναβγει ο ήλιος!

Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς-1

DOLCE & CABBANA 525.00 ευρώ

Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς-2

LACOSTE 79.00 ευρώ

Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς-3

SEE BY CHLOE 290.00 ευρώ

Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς-4

BERSHKA 19.99 ευρώ

Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς-5

Τory Burch 130.00 ευρώ

Οι καλύτερες ψάθινες τσάντες και πλατφόρμες της αγοράς-6

ΜΙCHAEL KORS 395.00 ευρώ

Διάβασε περισσότερα, εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT