Άκουσε το νέο unofficial τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA από τη Lily Allen

Άκουσε το νέο unofficial τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA από τη Lily Allen

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την μάχη σχετικά με το ποιό είναι το καλύτερο tribute song της Βραζιλίας να μαίνεται , μεταξύ του ανεπίσημου «La La La» της Shakira ή του επίσημου «We Are One (Ole Ola)» των Jennifer Lopez και Pitubul , η Lily Allen ηχογράφησε την δική της ανεπίσημη ωδή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Η βρετανίδα σταρ μοιράστηκε με τους φαν της στο twitter τον σύνδεσμο για το τραγούδι της «Bass Like Home», το οποίο αν και δεν βρίσκεται στο πρόσφατο άλμπουμ της «Sheezus», φιλοξενείται στην πλατφόρμα Soundcloud. Με σαφείς αναφορές στη βρετανική της κληρονομία καθώς και την ιστορική παρουσία Άγγλων ποδοσφαιριστών στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όπως τον Paul Gascoigne, το τραγούδι της 29χρονης Allen, αν και δεν θα συγκαταλέγεται μεταξύ των κομματιών του «One Love, One Rhythm», του επίσημου άλμπουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2014, έχει ήδη πολλούς πιστούς και όπως δηλώνει η ίδια στην περιγραφή του, αποτελεί μια «έμπνευση του παραγωγού και συνθέτη Kid Harpoon».

Το επίσημο τραγούδι της Αγγλίας για το φετινό World Cup, με τίτλο «Greatest Day», ηχογραφήθηκε από γνωστούς βρετανούς celebrities και ποδοσφαιριστές, περιλαμβάνοντας ονόματα όπως τους Gary Barlow, Gary Lineker, Michael Owen, Kimberley Walsh και Katy B.

Και φαίνεται πως είναι κάτι σαν παράδοση στην οικογένεια Allen να ηχογραφούν ποδοσφαιρικά κομμάτια, καθώς το 1998, ο πατέρας της Lily Allen, Keith Allen, είχε ηχογραφήσει το δικό του ανεπίσημο World Cup single, «Vindaloo», για το τότε ποδοσφαιρικό τουρνουά που διεξαγόταν στην Γαλλία, στο πλάι του μπασίστα των Blur, Alex James, με το τραγούδι να θεωρείται ακόμη και σήμερα ένα κλασσικό cult κομμάτι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT