Ποιος είπε ότι ο έρωτας παχαίνει;

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός από τις πεταλούδες που γεμίζουν το στομάχι σου και σου κόβουν την όρεξη κάθε φορά που ερωτεύεσαι, υπάρχουν κι άλλοι τέσσερις παράγοντες που μας δείχνουν ότι ο έρωτας αδυνατίζει! Ανακάλυψε ποιοι είναι αυτοί…

Τα φιλιά

Με ένα φιλί μπορείς να κάψεις κατά μέσο όρο 2-3 θερμίδες ανά λεπτό. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι αν την ώρα που φιλάς τον σύντροφό σου αρχίζεις να ανασαίνεις βαριά σημαίνει ότι αρχίζεις να καις και περισσότερες θερμίδες. Όσο πιο παθιασμένο λοιπόν το φιλί τόσο πιο αποτελεσματικό για τη σιλουέτα σου. Αν φιλάς τον σύντροφό σου όρθια ή όσο χορεύετε χάνεις ακόμα περισσότερες θερμίδες.

Το σεξ

Με μισή ώρα σεξ, καις κατά μέσο όρο 200 θερμίδες. Αν σκεφτείς ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, δουλεύουν σχεδόν όλοι οι μύες σε όλο το σώμα, όσο πιο kinky είναι οι στάσεις που δοκιμάζεις, τόσο περισσότερες θερμίδες καις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο χορός

Κάθε φορά που λικνίζεσαι με τον σύντροφό σου σκέψου ότι εκτός από το να δημιουργείς ερωτικό κλίμα καταφέρνεις να κάψεις και θερμίδες. Μόνο μισή ώρα χορού μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις από 100 μέχρι 400 θερμίδες ανάλογα με την ένταση.

Το στριπτίζ

Όσο γδύνεσαι καις περίπου 20 θερμίδες. Όταν ξεκουμπώνεις το σουτιέν και με τα δύο χέρια, καις 8 θερμίδες, ενώ αν το κάνεις μόνο με το ένα καις 18. Αν ο σύντροφός σου θελήσει να ξεκουμπώσει το σουτιέν σου με το στόμα του, μπορεί να κάψει μέχρι και 87 θερμίδες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT