Η Taylor Swift μάχεται κατά του καρκίνου

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Taylor Swift αποφάσισε να δωρίσει  $50,000 στο Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας ,ώστε να ενισχύσει τα οικονομικά μέσα της θεραπείας παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Η γενναιόδωρη προσφορά της θα χρησιμοποιηθεί για μια «υψηλής τεχνολογίας μουσική θεραπεία», η οποία υπόσχεται να κατευνάσει και να υψώσει το ηθικό των ανήλικων ασθενών του νοσοκομείου. Η δωρεά που είχε γίνει το 2013, μόλις πριν λίγο κατανεμήθηκε στα διάφορα προγράμματα του κέντρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κλινικής, Steven M. Altschuler, δήλωσε πως το δώρο της 24χρονης σταρ «θα βοηθήσει να ανυψώσουμε το πνεύμα και το ηθικό πολλών ασθενών στις δύσκολες στιγμές τους. Η μουσική της Taylor Swift αποτελεί πηγή έμπνευσης για τόσους έφηβους ασθενείς μας».

Η Lamia Barakat, διευθυντής του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο, πρόσθεσε πως: «Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για το δώρο της, από το να αναπτύξουμε την πρωτοβουλία μας ώστε να υποστηρίξει την συναισθηματική ευεξία των εφήβων με καρκίνο».

Αυτήν την περίοδο η τραγουδίστρια περιοδεύει σε όλο τον κόσμο με το «Red Tour» της, ενώ παραδέχεται πως ανυπομονεί για το επόμενο άλμπουμ της: «Δουλεύω ήδη πολύ σκληρά και είναι το πιο αγαπημένο μου project μέχρι στιγμής», αναφέρει κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου της στην Κίνα: «Οπότε το να σκέφτομαι πως θα γυρίσω πίσω, μετά το ταξίδι μου στη Κίνα, για να τελειώσω και να τελειοποιήσω όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό το νέο μου εγχείρημα, με ενθουσιάζει!»

Παρ’ όλα αυτά η παγκόσμια περιοδεία της δεν έχει περάσει χωρίς απρόοπτα, καθώς η Taylor αναγκάστηκε να ακυρώσει τη sold out συναυλία της στην Ταϋλάνδη, λόγω στρατιωτικού νόμου που επιβλήθηκε πραξικοπηματικά, ενώ με δυσκολίες αναμένεται να είναι και η επόμενη, που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου στη Μπανγκόκ, αφού η χώρα βρίσκεται υπό νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την Taylor Swift στο Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT