Το μυστικό της Gisele Bündchen για την υπέροχη σιλουέτα της

Το μυστικό της Gisele Bündchen για την υπέροχη σιλουέτα της

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απίστευτη σιλουέτα της την έχει βοήθησε να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες supermodels στον κόσμο. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που η Gisele Bündchen φροντίζει το σώμα της ώστε να διατηρείται υγειές και γυμνασμένο. Η άσκηση είναι το μυστικό για την υπέροχη σιλουέτα της. 

Η βραζιλιάνα καλλονή φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού Elle Canada κι αναδεικνύει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της φορώντας ένα υπέροχο πράσινο ψηλόμεσο μαγιό με ασύμμετρα κοψίματα κι ένα φλοράλ σακάκι.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε για το πάθος της για  τα sports: «Γυμναζόμουν από μικρή. Ήμουν η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ. Συνήθιζα να τρέχω- ακόμα και σχεδόν γυμνή».

Ακόμα και σήμερα στα 33 της χρόνια, το μοντέλο συνεχίζει να φροντίζει τη σιλουέτα της και να γυμνάζεται: «Το σώμα είναι ένας ναός. Μου αρέσει να κινούμαι. Δεν παίζω πολύ βόλεϊ πια, αλλά κάνω ιππασία, surf και παίζω ρακέτες στην παραλία», λέει η Gisele και συμπληρώνει πως: «Γυμνάζομαι όπου κι αν είμαι. Κάνω Kung fu, boxing, yoga, Pilates… Με κάνει να νιώθει ζωντανή. Αν δεν γυμνάζω το σώμα μου, δεν θα νιώθω καλά».

Η Gisele δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη γενέτειρά της, Βραζιλία: «Είμαι πολύ περήφανη που γεννήθηκα στην Βραζιλία. Μου αρέσει το πνεύμα του Βραζιλιάνικου λαού. Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό. Υπάρχει χαρά, ζεστασιά… Όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Αμερική, αγκάλιαζα και φιλούσα τους πάντες κι έμεναν άναυδοι. Σε λίγες ημέρες, λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έρθουν από διαφορετικά μέρη του κόσμου, και θα βιώσουν αυτή την πλευρά της βραζιλιάνικης ζωής- όλη αυτήν την ομορφιά και την ενέργεια».

Η star παραδέχεται ότι της αρέσει να γνωρίζει «από πού προέρχεται το φαγητό» της και σπάνια τρώει κρέας ως αποτέλεσμα να τρώει «πολλά λαχανικά και φρούτα μαζί».

Όπως κι αμέτρητες άλλες γυναίκες, η Gisele παλεύει να ισορροπήσει την οικογένειά της και την καριέρα της και δηλώνει πως: «Είναι μια συνεχής ισορροπία. Μερικές φορές, όταν πάω για ύπνο, είμαι χαρούμενη που έκανα κάποια καλή δουλειά εκείνη την ημέρα. Και μερικές φορές, εύχομαι να είχα κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Τώρα, είναι πιο δύσκολο για μένα να ταξιδεύω για τη δουλειά μου. Έχω ένα γιο, τον οποίο παίρνω στο σχολείο, και τρέχω γρήγορα πίσω σπίτι για να δω το μωρό μου. Ποτέ δεν αισθάνομαι 100% πλήρης. Τώρα θέλω απλά να μείνω στο σπίτι. Ευτυχώς, είμαι σε θέση να επιλέγω πιο εύκολα επειδή έχω κάνει αυτή τη δουλειά για 20 χρόνια».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφιση της Gisele για το Elle Canada.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT