Η Suki Waterhouse είναι το νέο πρόσωπο και η νέα σχεδιάστρια του ιταλικού Superga

Η Suki Waterhouse είναι το νέο πρόσωπο και η νέα σχεδιάστρια του ιταλικού Superga

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την Burberry, ήταν η σειρά της ιταλικής εταιρίας casual ware, Superga, να υπογράψει συμβόλαιο με το πολλά υποσχόμενο μοντέλο Suki Waterhouse, όχι μόνο στο να γίνει το πρόσωπο της νέας της κολεξιόν, αλλά και να σχεδιάσει τη δική της σειρά παπουτσιών για την εταιρία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue, η 22χρονη σταρ ανέφερε:  «Πέρασα πάρα πολλές ώρες ψάχνοντας να βρω την πηγή έμπνευσής μου. Εκείνη την περίοδο ήμουν στο Παρίσι, οπότε η έμπνευσή μου ήρθε από τα μαγαζιά της Πόλης του Φωτός και την εμπειρία μου εκεί. Ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διδακτική διαδικασία για μένα».

Η συλλογή παπουτσιών της θα περιληφθεί στην νέα κολεξιόν της δημοφιλούς για τα στυλάτα φλατ παπούτσια της, Superga, και ίδια την περιγράφει ως :«μικρές χαρούμενες καρδούλες», ενώ παράλληλα δηλώνει ενθουσιασμένη και περίεργη για την ανταπόκριση που θα λάβουν από το κοινό. Σχετικά με τα επόμενα σχεδιαστικά της βήματα όμως, παρουσιάζεται αρκετά προσγειωμένη και μετρημένη εξηγώντας πως πριν κάνει σχέδια για το μέλλον, «περιμένω να δω πρώτα πώς θα πάει το συγκεκριμένο project».

Το πολυάσχολο μοντέλο και ηθοποιός είχε ανακοινώσει λίγο καιρό νωρίτερα στο Hollywood Reporter πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στο sequel της τριλογίας «Divergent», του Robert Schwentke, με τίτλο «Insurgent», στο οποίο υποδύεται την Marlene, ένα μέλος της παράταξης των Dauntless, σε μια κοινωνία όπου οι πολίτες είναι χωρισμένοι σε διαφορετικές φατρίες-παρατάξεις, ανάλογα με την κοινωνική τους αξία.  Η ταινία η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2015, περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων τους Kate Winslet, Miles Teller, Naomi Watts, Ansel Elgort, και Octavia Spencer.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT