Τα πιο λαμπερά στιγμιότυπα των «Guys Choice Awards»

Τα πιο λαμπερά στιγμιότυπα των «Guys Choice Awards»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «Guys Choice Awards» ήταν μια βραδιά αφιερωμένη σε όλα εκείνα που ο ανδρικός πληθυσμός αγαπάει και ήταν φυσικά αναμενόμενα μία βραδιά γεμάτη  λαμπερές γυναικείες παρουσίες και γοητευτικούς άντρες της showbiz.

Στα ετήσια βραβεία του Spike TV «Guys Choice Awards», το Σάββατο 7/6,  η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η  Rihanna, που στέφθηκε ως «Η πιο Ποθητή Γυναίκα» ενώ ο τίτλος του «Άντρα της Χρονιάς» δόθηκε στον Matthew Mcconaughey.

Η 26χρονη Rihanna, αφήνοντάς πίσω της το αποκαλυπτικό σιθρού φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στα CFDA Fashion Awards, προτίμησε ένα πιο ήπιο natural look για την βραδιά στο Los Angeles, φορώντας ένα αέρινο μαύρο μεταξωτό φόρεμα, σανδάλια Manolo Blahnik, ενώ η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, δήλωσε ενθουσιασμένη που γνώρισε από κοντά τον σταρ της διάσημης αμερικανικής σειράς «Breaking Bad», Aaron Paul.

Το βραβείο  «Decade of Hotness», απονεμήθηκε στην Sandra Bullock, η οποία φορώντας ένα ροζ φόρεμα Roland Mouret, έφερε έντονα στο μυαλό την αντίστοιχη σκηνή από την κωμωδία «Miss Congeniality» όπου είχε πρωταγωνιστήσει, καθώς οι Hugh Grant , Keanu Reeves και Matthew Mcconaughey παραδίδοντάς της το χρυσό κερασφόρο βραβείο, της πρόσφεραν μια τιάρα, ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και μια κορδέλα, όμοια με εκείνη των διαγωνισμών ομορφιάς, στην οποία αναγραφόταν με χρυσά γράμματα «Foxy Lady».

Η γνωστή για το χιούμορ της ηθοποιός ήταν γεμάτη ενέργεια καθώς μιλούσε και φωτογραφιζόταν με τους τρεις διάσημους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συμπρωταγωνιστήσει στην μεγάλη οθόνη στο παρελθόν.

Ο κατάλογος των νικητών ήταν μεγάλος και φυσικά γεμάτος ελκυστικές παρουσίες, όπως απαιτούσε άλλωστε η βραδιά. Στη λίστα με τις γυναίκες της βραδιάς επίσης ξεχώρισαν οι Chrissy Teigen, Nina Agdal και Lily Aldridge, που κέρδισαν το βραβείο «Holy Grail Of Hot», καθώς και η Emily Ratajkowski  για το «Our New Girlfriend Award».

Αντίστοιχα, εκτός από τον μεγάλο νικητή της βραδιάς Matthew Mcconaughey, άλλοι γνωστοί σταρ που βραβεύτηκαν στην λαμπερή βραδιά ήταν ο Johnny Knoxville με το «Guycon Award », ο Norman Reedus με το «Biggest Ass Kicker Award» και ο Kevin Hart με το «King of Comedy».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT