Το μυστικό ομορφιάς της Angelina Jolie και πολλών ακόμα χολιγουντιανών σταρ αποκαλύπτεται

Το μυστικό ομορφιάς της Angelina Jolie και πολλών ακόμα χολιγουντιανών σταρ αποκαλύπτεται

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Angelina Jolie να γιόρτασε πρόσφατα τα 39 γενέθλιά της, και να ισορροπεί με χάρη την πετυχημένη καριέρα της με το μεγάλωμα των 6 παιδιών της και την πλούσια ανθρωπιστική της δράση, όμως τίποτα από αυτά δεν καταφέρνει να επισκιάσει το πρόσωπο και την επιδερμίδα της που παραμένουν το ίδιο λαμπερά, φρέσκα και αψεγάδιαστα.

Όπως αποκάλυψε το US Weekly, το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την αλαβάστρινη ομορφιά της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, ονομάζεται Dr David Colbert, και είναι γνωστός δερματολόγος στον κύκλο πολλών χολιγουντιανών καλλονών για την επαναστατική μέθοδο ομορφιάς του, «Triad Facial». Η συγκεκριμένη 30λεπτη θεραπεία περιλαμβάνει μικροδερμοαπόξεση, laser και απολέπιση , ενώ κάθε συνεδρία κοστίζει από 800$ έως 1.500$.

Όπως εξηγεί στην ιστοσελίδα του ο μετρ της ομορφιάς των σταρ, η τριπλή αυτή θεραπεία «στοχεύει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα με μικροδερμοαπόξεση, την τόνωση με laser για ομοιόμορφο χρωματισμό και τέλος, στην ανάδειξη της φρέσκιας, νεανικής λάμψης και απαλότητας του δέρματος με μια ήπια απολέπιση». 

Σε συνέντευξή του για το Hollywood Reporter, σχετικά με τα οφέλη της συγκεκριμένης θεραπείας, ο Dr Colbert ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το θετικό αυτής της θεραπείας είναι πως δίνει άμεσα αποτελέσματα χωρίς να δημιουργεί κοκκινίλες και εξανθήματα, κάτι που την κάνει την ιδανική θεραπεία της τελευταίας στιγμής».

Το όνομα του Νεοϋορκέζου δερματολόγου έγινε γνωστό το 2010, όταν σε συνέντευξή της στο περιοδικό Life & Style, η Naomi Watts εκμυστηρεύτηκε πως χρωστάει την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της στην δική του σειρά καλλυντικών, ενώ την ίδια χρονιά η Oprah περιέλαβε σε τεύχος του περιοδικού της, Ο, την «heal and soothe» κρέμα νυκτός του γράφοντας διθυραμβικές κριτικές.

Από τότε πολλές ήταν οι διάσημες κυρίες της showbiz που επισκέφτηκαν το γραφείο του Dr Colbert στο Μανχάταν για μια 30λεπτη συνεδρία, μεταξύ των οποίων , η Heidi Klum, η Rachel Weisz, η Robin Wright, η Michelle Williams, η Emma Stone και η Angelina Jolie, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες τον πρωτοσυνάντησε στα παρασκήνια της ταινίας «Salt» κι από τότε δηλώνει πιστή φαν του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα, λίγο πριν τη μεγάλη τελετή των Όσκαρ, ο διάσημος δερματολόγος έστησε μια προ-Οσκαρική κλινική στο Beverly Hills, έτσι ώστε οι διάσημες πελάτισσές του να μπορούν να σπεύσουν για μια γρήγορη 20λεπτη θεραπευτική συνεδρία λίγο πριν εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT