Η απόλυτη δωρεάν λίστα του καλοκαιριού

Η απόλυτη δωρεάν λίστα του καλοκαιριού

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε όλους μας αρέσει να κάνουμε σχέδια και όνειρα για το καλοκαίρι και να τα προσθέτουμε στην «To Do» λίστα μας. Νέες εμπειρίες, νέα μέρη, νέες προκλήσεις, όλα είναι εκεί και σε περιμένουν για το φετινό καλοκαίρι. Τι γίνεται όμως αν τα όνειρά σου είναι μεγάλα και η τσέπη σου άδεια; Μην ανησυχείς, μαζέψαμε 8 υπέροχες ιδέες για εσένα, την παρέα και την οικογένειά σου, που δεν θα κοστίσουν παρά ελάχιστα, αλλά σίγουρα θα κάνουν το φετινό σας καλοκαίρι αξέχαστο.

Μάχες στο νερό: Είτε πρόκειται για τις κλασσικές θαλασσομαχίες που παίζαμε παιδιά σκαρφαλωμένοι στους ώμους των φίλων μας, είτε για ένα ακόμη κλασικότερο παιχνίδι μπουγελώματος, είτε μια παιδική πισίνα στο μπαλκόνι ή ακόμη και το καθιερωμένο πλύσιμο του αμαξιού, το σίγουρο είναι πως τα παιχνίδια στο νερό δεν πρέπει να λείψουν από τη φετινή λίστα διακοπών σου. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, παίξε με την παρέα ή την οικογένειά σου και σου εγγυούμαστε πως θα ζήσετε υπέροχες στιγμές γέλιου και χαράς.

Πικ νικ: Τα πικ νικ είναι παντός καιρού και διαχρονικές αξίες για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι η καλύτερη αφορμή για μια βόλτα στη θάλασσα ή την εξοχή με την οικογένεια, τους φίλους, τα παιδιά ή τον αγαπημένο σου.

Δοκίμασε ένα καινούριο χόμπι: Τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο, δοκίμασε να πειραματιστείς με μια καινούρια ασχολία, όπως ζωγραφική, κηπουρική, ζαχαροπλαστική, αγγειοπλαστική, διάβασμα ή μεταποιήσεις παλιών αντικειμένων. Μπορείς επίσης να κάνεις τη γυμναστική το καινούριο σου χόμπι, δοκιμάζοντας κάποιο άθλημα, όπως τρέξιμο, κολύμπι ή beach volley.

Χαμογέλα στο φακό: Δε χρειάζεται να είσαι πάντα ο σοβαρός και μετρημένος σου εαυτός. Πάρε την κάμερα ανά χείρας και κατέγραψε τον εαυτό σου, την παρέα και την οικογένειά σου, στα πιο χαλαρωτικά, ξέγνοιαστα και αστεία στιγμιότυπά σας. Το σίγουρο είναι πως κοιτώντας αργότερα αυτά τα αστεία βιντεάκια δεν θα μπορείς να κρύψεις το χαμόγελό σου αναθυμούμενη τις υπέροχες στιγμές που ζήσατε.

Στα κάρβουνα: Φώναξε τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα και ψήστε έξω, είτε στο μπαλκόνι είτε στον κήπο. Τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά είναι ό, τι πρέπει για αυτές τις συγκεντρώσεις που απαραιτήτως συνοδεύονται από ουζάκι, μουσική και καλή παρέα.

Parlez-vous français?:  Αν έχεις στο νου σου να ταξιδέψεις κάποια στιγμή στο εξωτερικό, να εντυπωσιάσεις φίλους και συναδέλφους στη δουλεία ή απλά πάντα το ήθελες, φέτος το καλοκαίρι είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθεις μια ξένη γλώσσα.

Επισκέψου κάποιον που μένει μακριά: Τώρα που έχεις περισσότερα ελεύθερα απογεύματα, αφιέρωσέ κάποια από αυτά να επισκεφτείς τους γονείς, τους παππούδες, τα αδέρφια ή έναν φίλο που έχεις καιρό να δεις. Οι οικογενειακές στιγμές είναι ανεκτίμητες και δεν πρέπει να λείψουν από την φετινή σου λίστα.

Για τους δυο σας μόνο: Συμφωνείστε να περάσετε επιτέλους λίγο περισσότερο χρόνο μαζί και οργανώστε μερικά ραντεβού-έκπληξη. Θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή στην ρουτίνα και θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Δε χρειάζεται να είναι κάτι πολύ ακριβό, απλά κάτι ξεχωριστό που δεν έχετε δοκιμάσει ως τώρα. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, κάνε το ίδιο με τα αδέρφια, την καλύτερή σου φίλη ή ακόμη και τη μαμά σου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT