Η Kate Hudson είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Η Kate Hudson είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μαγευτικό φόντο τον Ειρηνικό, υπό τους ήχους των τραγουδιών της  Beyoncé και περπατώντας ξυπόλητη στο γρασίδι, η Kate Hudson ποζάρει για το περιοδικό InStyle φορώντας ένα ζευγάρι υπέροχα δερμάτινα σανδάλια της σχεδιάστριας και χρόνια φίλης της, Stella McCartney, ένα σουτιέν από δέρμα φιδιού του Salvatore Ferragamo και εκτυφλωτικό χαμόγελο!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός όπως είδαμε στους τελευταίους κύκλους του Glee, όπου υποδύεται μια σέξι δασκάλα χορού με ανεκπλήρωτα καλλιτεχνικά όνειρα, λατρεύει το σώμα της και δεν διστάζει να προβάλει τα καλλίγραμμα πόδια της στη κάμερα ή τον τηλεοπτικό φακό. «Μπήκα στο τσίρκο, γιατί ήθελα να γίνω μέλος του τσίρκου», αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό και μιλάει με πάθος για τη μόδα, τις φιλοδοξίες αλλά και την απόφασή της να μάθει επιτέλους να πιλοτάρει αεροπλάνο!     

Χαμογελά αυτάρεσκα για τη φωτογραφία του εξώφυλλου, φορά ένα vintage μαγιό και ταιριαστό blazer με λαχούρια της κολεξιόν Pre-Fall 2014 του σχεδιαστή Michael Kors, δείχνει σαφώς νεαότερη με το beach wave χτένισμα και το φυσικό ανάλαφρο make up της και δηλώνει πως απεχθάνεται τους ανθρώπους που είναι επικριτικοί σχετικά με το σώμα και την εμφάνιση των άλλων: «Πότε θα σταματήσουν επιτέλους όλοι να είναι τόσο επικριτικοί; Αν κάποια θέλει να βάλει εμφυτεύματα στα οπίσθιά της, τότε ναι, ας το κάνει. Η πραγματική ερώτηση όμως, είναι πως φέρεται στο άτομο που στέκεται δίπλα της»!

Η 35χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή από ρομαντικές κομεντί, όπως τα «Almost Famous», «Bride Wars» και «How to Lose a Guy in 10 Days» στο πλάι του βραβευμένου Matthew McConaughey,  μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό People, αναφέρθηκε στη νέα σειρά της αθλητικής εταιρίας Fabletics που προωθεί επισημαίνοντας πως λατρεύει τα ρούχα που προσθέτουν μια νότα λάμψης και στυλ στο συνηθισμένο casual ντύσιμο του γυμναστηρίου. Η ίδια περνά πολλές ώρες κάνοντας γυμναστική, όχι με personal trainer όπως θα περίμενε κανείς αλλά μπροστά στην τεράστια plasma τηλεόρασή της:: «Είμαι φαν των DVD. Ακόμη κι αν είσαι μαμά και έχεις ένα εκατομμύριο υποχρεώσεις, ένα DVD δεν σου επιτρέπει να πεις στον εαυτό σου “δεν έχω χρόνο”»…

Η επόμενη εμφάνιση της βραβευμένης με Golden Globe ηθοποιού στη μεγάλη οθόνη αναμένεται το φθινόπωρο, σε μια τελείως διαφορετική ταινία από αυτές που την έχουμε συνηθίσει, το θρίλερ εγκλήματος «Good People» με συμπρωταγωνιστή τον James Franco.

Η Kate Hudson είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας-1
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT