Cara Delevingne και Suki Waterhouse είναι οι μούσες της Burberry Autumn/Winter κολεξιόν για το 2014

Cara Delevingne και Suki Waterhouse είναι οι μούσες της Burberry Autumn/Winter κολεξιόν για το 2014

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cara Delevingne και η Suki Waterhouse είναι αχώριστες. Ζουν μαζί, παίζουν μαζί και τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της διαφημιστικής καμπάνιας της χειμερινής κολεξιόν της Burberry.

Το  μικρής διάρκειας σποτ του βρετανικού Οίκου μόδας, γυρίστηκε από τον διάσημο fashion photographer Mario Testino, ο οποίος ανέδειξε το μοναδικό αγγλικό ύφος του brand και το πολύχρωμο πνεύμα της νέας κολεξιόν, στην οποία  την πρωτοκαθεδρία έχουν τα γεωμετρικά  πολύχρωμα ponchos, οι ζωγραφισμένες στο χέρι τσάντες σε bold χρώματα και σχέδια, η διαχρονική διάσημη καμπαρντίνα  του Οίκου, καθώς και το χαρακτηριστικό καρό του brand, σε κασκόλ, τσάντες και φουλάρια.

Δίπλα στα διάσημα supermodel εμφανίζονται και τα φρέσκα πρόσωπα των βρετανικών catwalk, Malaika Firth, Tarun Nijjer, Oli Green και  Callum Ball, που σίγουρα θα απασχολήσουν τις fashionistas του πλανήτη την επόμενη πενταετία.

Μιλώντας για τη νέα καμπάνια ο Chief Creative και Διευθύνων Σύμβουλος της Burberry, Christopher Bailey, επιβεβαίωσε ότι το Burberry κομμάτι που λάτρεψαν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο επιστρέφει στο επίκεντρο της καμπάνιας: «Παρακολουθείτε ένα δυναμικό βρετανικό cast να φέρνει στη ζωή το καλλιτεχνικό πνεύμα της καμπάνιας, με τη διάσημη καμπαρντίνα του Οίκου να αποτελεί την καρδιά της έμπνευσής μας».

Ο Christopher Bailey είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά την Α/W14 κολεξιόν τον Φεβρουάριο στην Fashion Week του Λονδίνου, με τίτλο «The Bloomsbury Girls», και έμφαση στα υπέροχα πλεκτά ponchos σε απαλούς κίτρινους, κόκκινους και μπλε χρωματισμούς, τα οποία έφεραν το διακριτικό μονόγραμμα κάθε μοντέλου ξεχωριστά. Εκτός από τα μοναδικά ponchos είδαμε εντυπωσιακά μεταξένια μαντήλια και φορέματα ζωγραφισμένα στο χέρι καθώς και buttersoft παπούτσια και τσάντες, με τη παλέτα της κολεξιόν  να κινείται  σε muted και παστέλ χρώματα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT