H Taylor Swift λανσάρει νέο άρωμα με τίτλο το όνομά της

H Taylor Swift λανσάρει νέο άρωμα με τίτλο το όνομά της

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι το απόλυτο country κορίτσι, η κοπέλα που κάθε μαμά θα ήθελε στο πλάι του γιου της, η αθώα φίλη που αισθάνεσαι πως δεν θα σε προδώσει ποτέ. Η κάτοχος εφτά βραβείων Grammy (στα 24 της!) Taylor Swift αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια νεαρές Αμερικανίδες και φυσικά η λατρεία αυτή παίρνει και το δρόμο της εμπορευματοποίησης. Τελευταίο της εγχείρημα, το Taylor by Taylor Swift, ένα άρωμα που συνδυάζει τις δύο μεγαλύτερες αγάπες της: γλυκές μυρωδιές και μουσική!

Τα καλά νέα ξεκινούν απ’ το περιτύλιγμα: Tο floral άρωμα είναι συσκευασμένο σε ένα συλλεκτικό κουτί που όταν το ανοίξεις παίζει το τραγούδι “Starlight”, ένα από τα μεγαλύτερα hits της 24χρονης τραγουδοποιού. Όσο για το ίδιο το προϊόν, σύμφωνα με την ίδια, «αναδύει αξέχαστες νύχτες που πέρασες με τους καλύτερούς σου φίλους, σε συνδυασμό με το ρομαντικό και παιχνιδιάρικο πνεύμα του τραγουδιού». Mε ευωδίες τραγανών φρούτων και λουλουδιών, το Taylor by Taylor Swift Made of Starlight Musical Edition, όπως είναι το πλήρες όνομά του, στοχεύει σε ένα φρέσκο και θηλυκό άρωμα που θα αγαπήσουν οι γυναίκες (και θα ερωτευτούν οι άντρες).

Στις φωτογραφίες της καμπάνιας, φορώντας ένα boho άσπρο/γαλάζιο φόρεμα, η Taylor Swift βγαίνει προς τα έξω ως η απόλυτη country star – πράγμα που φυσικά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Κρατώντας τα σκοινιά μιας κούνιας στην κύρια φωτογραφία και ποζάροντας σε ένα ηλιόλουστο δωμάτιο σε μια από τις εικόνες του backstage, η διάσημη τραγουδίστρια δικαιώνει απόλυτα το κλισέ του «πιο όμορφη από ποτέ» χωρίς να θυσιάζει ίχνος από την trademark αθωότητά της.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT