Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rosie Huntington-Whiteley για το Violet Grey

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rosie Huntington-Whiteley για το Violet Grey

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί για την οικογένειά της η Rosie να είναι το «μπουμπούκι», τόσο για τα χείλη όσο και για την προσφιλή διάθεσή της, αλλά η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο εξέπεμψε ένα διαφορετικό είδος ενέργειας στη φωτογράφισή της για το Violet Grey. Γεννημένη για να μαγνητίζει τον φακό – στα 16 της είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο και στα 21 της εκπροσώπευε τον Οίκο Burberry – η Rosie κατάφερε να ξεδιπλώσει την κρυφή vamp πλευρά της.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rosie Huntington-Whiteley για το Violet Grey-1

Στην εντυπωσιακή φωτογράφιση που φιλοξενήθηκε στο πολυτελές κτήμα του παραγωγού Jerry Weintraub – το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες της ταινίας Ocean's Eleven – το μοντέλο δεν άφησε και πολλά στη φαντασία. Φορώντας άλλοτε μόνο μία λευκή γούνα, ένα ολόσωμο μαγιό ή μία δερμάτινη καμπαρντίνα, η Rosie απέδειξε για μία ακόμη φορά πώς μπροστά στη δύναμη της εικόνας τα λόγια είναι μάλλον περιττά. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη της για της Elizabeth Taylor, λέγοντας: «Με εντυπωσιάζει ως η απόλυτη femme fatale».

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rosie Huntington-Whiteley για το Violet Grey-2

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT