Η έκπληξη της Nicki Minaj στις μικρές της θαυμάστριες

Η έκπληξη της Nicki Minaj στις μικρές της θαυμάστριες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres, η διάσημη περφόρμερ έφτιαξε τη μέρα δύο μικρών κοριτσιών με τον πιο απλό τρόπο: απλώς εμφανίστηκε!

Όταν η 8χρονη Sophia Grace πόσταρε στο youtube ένα βίντεο που την έδειχνε να τραγουδάει το κομμάτι “Super Bass” της Νicki Minaj, είχε ήδη πραγματοποιήσει το όνειρό της: είχε βρει ακροατές εκτός του οικογενειακού της κύκλου. Πολύ σύντομα το video έγινε viral, έκανε την Sophia παγκοσμίως γνωστή και της άνοιξε πόρτες σε τηλεοπτικά shows, όπως αυτό της Ellen DeGeneres.

Ένα όνειρο που δεν είχε ποτέ φανταστεί πως θα πραγματοποιηθεί όμως ήταν αυτό της προσωπικής γνωριμίας με τη Nicki Minaj. Καλεσμένη στην εκπομπή της DeGeneres παρέα με την φίλη της Rosie, η Sophia Grace είδε ξαφνικά μπροστά της το είδωλό της και αντέδρασε προσφέροντας μια σφιχτή και ειλικρινή αγκαλιά. Λίγο μετά, η Minaj τραγούδησε παρέα με τα κορίτσια, που έδειχναν να τρισευτυχισμένες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT