Από τον Willow Smith στην Zoë Kravitz, αυτό είναι το «Νέο Κύμα» του Hollywood

Από τον Willow Smith στην Zoë Kravitz, αυτό είναι το «Νέο Κύμα» του Hollywood

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι συνομήλικοί τους ποστάρουν ασταμάτητα στο facebook, παρακολουθούν μανιωδώς την αγαπημένη τους σειρά και φορτώνουν το iPod με καινούρια τραγούδια, οι Jaden, Willow Smith και άλλοι 23 ανερχόμενοι έφηβοι κάνουν ακριβώς τα ίδια αλλά ταυτόχρονα καταλαμβάνουν το Hollywood.

Ένα αφιέρωμα στο ‘Νέο Κύμα’ – όπως τους αποκαλεί το Vanity Fair – παρουσιάζει το περιοδικό στο τεύχος Ιουλίου, φιλοξενώντας τους έφηβους που έχουν ήδη αρχίσει να απασχολούν τη βιομηχανία του θεάματος.  Μπορεί ο καθένας να έχει διαφορετικές καταβολές – οι  Jaden και Willow Smith προέρχονται από μία ισχυρή οικογένεια του Hollywood, ενώ άλλοι όπως οι J ack Reynor και Eve Hewson έχουν πραγματοποιήσει υπερατλαντικά ταξίδια προκειμένου να συνεργαστούν με σημαντικούς παραγωγούς – αλλά όλοι έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: οδεύουν με ταχύτατους ρυθμούς προς την κορυφή.

Ακόμα όμως κι αν οι επίδοξοι ηθοποιοί βλέπουν το κασέ και τη δημοτικότητά τους να αυξάνονται, δεν έχουν αποτάξει ακόμα την εφηβική αφέλεια που κρύβει η ηλικία τους. Λατρεύουν τα Starbucks, τις σειρές, τη μουσική και τα social media κι έχουν μία απίστευτη ενέργεια. Τι κι αν ποζάρουν στο εξώφυλλο του Vanity Fair;

Οι ανερχόμενοι έφηβοι είναι οι: Odeya Rush, Bella Thorne, Josh Wiggins, Dylan O’Brien, Dayo Okeniyi, Tye Sheridan, Jaden Smith, Willow Smith, Maika Monroe, Will Poulter, Olivia Cooke, Ben Schentzer, Lily James, Jack Kilmer, Eve Hewson, Britt Robertson, Zoey Deutch, Jack Reynor, Douglas Booth, Zoë Kravitz, Katie Chang, Liana Liberato, Sami Gayle.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT