H Miranda Kerr ξέρει από μηχανές

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί μια γυναίκα να ανέβει σε μια μεγάλη και φουριόζα μοτοσυκλέτα χωρίς να θυσιάσει ίχνος από τη θηλυκότητα της; Η Miranda Kerr χαμογελάει, γνέφει καταφατικά και αποδεικνύει πως όχι μόνο μπορεί αλλά και της ταιριάζει, με την φωτογράφισή της για το The Edit – το διαδικτυακό περιοδικό του Net-A-Porter. Στο backstage video της φωτογράφισης το μοντέλο μοιάζει να γεννήθηκε για να ανεβαίνει σε μηχανές, ενώ ταυτόχρονα δίνει ιδέες για να παραμένεις κομψή ακόμα και στους δύο τροχούς.

H Miranda Kerr ξέρει από μηχανές-1

«Νιώθω ωραία που βρίσκομαι ξανά πάνω σε δυο ρόδες. Αναρωτιέμαι αν θα με αφήσουν να κάνω καμιά βόλτα» λέει η ίδια κλείνοντας το μάτι στην κάμερα. «Πρέπει να ήμουν πέντε χρονών όταν ανέβηκα πρώτη φορά σε δύο τροχούς. Είχα ένα ποδήλατο στη φάρμα… Ο πατέρας μου έχει τρέλα με τις μηχανές, κάνει σούζες κλπ…».

Για να αποφύγει τις παρεξηγήσεις, η Aυστραλέζα καλλονή παραδέχεται πως αν έβγαινε στους δρόμους ποτέ με μηχανή, θα επέλεγε μία μικρότερη από αυτή της φωτογράφισης. Κρίνοντας πάντως από το βίντεο, η επιλογή ήταν κάθε άλλο παρά ατυχής…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT