Ένα χάμστερ απολαμβάνει μικροσκοπικά μπουρίτος

Ένα χάμστερ απολαμβάνει μικροσκοπικά μπουρίτος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα χάμστερ και μερικά μίνι μπουρίτος ήταν αρκετά για να αιχμαλωτίσουν το κοινό του διαδικτύου. Το βραβευμένο social media agency Hello Denizen, το οποίο έχει ως βάση του το Los Angeles, ξεκίνησε να δημοσιεύει διάφορα βίντεο online πριν από μερικούς μήνες κι ένα από αυτά σημείωσε τεράστια επιτυχία: περισσότερες από 507 χιλιάδες προβολές σε διάστημα λιγότερο από 24 ώρες.

Το βίντεο παρουσιάζει ένα χάμστερ να τρώει μερικά μικροσκοπικά μπουρίτος, με το πρώτο επεισόδιο, που φέρει τον τίτλο "Tiny Hamsters Eating Tiny Burritos – Episode 1", να δείχνει τον σεφ Farley Elliott να προετοιμάζει ένα εκλεκτό γεύμα. Ενώ ο σεφ φαίνεται να ψιλοκόβει ανθρώπινη τροφή, οι θεατές βεβαιώνονται για την ασφάλεια των τροφίμων. Αφού ο σεφ ετοιμάσει με περίσσια ακρίβεια τα μπουρίτος, στήνει ένα σκηνικό εστιατορίου και περιμένει τον εκλεκτό του καλεσμένο, που δεν είναι άλλος από ένα μικρό χάμστερ. Ο σεφ περιμένει με αγωνία να δει αν ο επισκέπτης θα απολαύσει το φαγητό του και μόλις σιγουρευτεί για την επιτυχία του αποχωρεί ικανοποιημένος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT