Τα μυστικά της εκπομπής του Jay Leno αποκαλύπτονται

Τα μυστικά της εκπομπής του Jay Leno αποκαλύπτονται

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν ο Dave Berg, παραγωγός του  δημοφιλούς τηλεοπτικού show “The Tonight Show with Jay Leno” αποφασίζει να γράψει βιβλίο, ένα είναι σίγουρο: θα γίνουν αποκαλύψεις. Ο επί πολλά έτη παραγωγός της εκπομπής, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται το 1992 από το NBC, φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει φως στα ενδότερα του talk show, αποκαλύπτοντας backstage  στιγμές των διάσημων προσκεκλημένων του Jay Leno. Κατά τη διάρκεια της 22ετής τηλεοπτικής θητείας του στο show, ο παρουσιαστής φιλοξένησε μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα του Hollywood και ασχολήθηκε με τα τρέχοντα γεγονότα της εποχής.

Το show παρέμεινε για πολλά χρόνια νούμερο ένα στην κατηγορία του, αφού ο Jay Leno ήταν η πηγή πολλών συμβάντων της ποπ κουλτούρας, συμπεριλαμβανομένων τη δημόσια συγγνώμη του Hugh Grant το 1995 για τη σύλληψή του με μια ιερόδουλη, την ανακοίνωση του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ το 2003 ότι βάζει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Καλιφόρνια, και την εμφάνιση του Μπαράκ Ομπάμα το 2009, του πρώτου Προέδρου των ΗΠΑ που παρευρέθηκε σε βραδινό talk show.

Το νέο βιβλίο του Berg, 'Behind the Curtain: An Insider’s View of Jay Leno’s Tonight Show', αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή και θα προσφέρει μία αποκλειστική ματιά στην ιστορία της εκπομπής, αποκαλύπτοντας μάλιστα ποιοι καλεσμένοι δυσκόλεψαν την παραγωγή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT