Royal Ascot: οι ιπποδρομίες ξεκίνησαν και τα φανταχτερά καπέλα είχαν την τιμητική τους

Royal Ascot: οι ιπποδρομίες ξεκίνησαν και τα φανταχτερά καπέλα είχαν την τιμητική τους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύχρωμα καπέλα, φωτεινά φορέματα και πανύψηλα τακούνια επέλεξαν οι κυρίες για τις εμφανίσεις τους την πρώτη ημέρα έναρξης των ιπποδρομιών του Ascot. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα περίτεχνα καπέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις και συζητήθηκαν ίσως  περισσότερο κι από τις επιδόσεις των αλόγων. Παρά τον αυστηρό κανονισμό ενδυμασίας, αρκετοί ήταν οι λάτρεις των ιπποδρομιών που εμφανίστηκαν με αλλόκοτη περιβολή. Ανάμεσά τους ήταν η Jackie St Clair, ο οποίος συνδύασε ένα απλό μπλε φόρεμα με ένα τεράστιο καπέλο σε σχήμα πεταλούδας στολισμένο με μπλε ιριδίζοντα φτερά.

Κάποιοι άλλοι επέλεξαν πιο σεμνά φλοράλ, μεταξύ των οποίων και μία ομάδα γυναικών που κατέφθασε φορώντας καπέλα που όλα μαζί θύμιζαν καλάθια λουλουδιών. «Θα υπάρχουν αρκετά μονόχρωμα σύνολα, τα οποία θα συγκρούονται με τα πολύχρωμα. Τα φλοράλ σχέδια αποτελούν επίσης μία μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού» σχολίασε ο Gok Wa, υπεύθυνος στο να δίνει στους θεατές μία εικόνα του στιλ που κυριαρχεί στις ιπποδρομίες.

Το Royal Ascot είναι μία από τις πιο δημοφιλής συναντήσεις ιπποδρομιών στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που οφείλεται εν μέρει στη συμμετοχή της Βασιλικής Οικογένειας – μία παράδοση που ξεκίνησε η Βασίλισσα Άννα το 1711.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT