Προκαλεί το νέο video clip της Lana Del Rey

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά τη δημόσια εξύμνηση του θανάτου στην Guardian κυκλοφόρησε το νέο video clip της Lana Del Rey, για το τραγούδι Shades Of Cool, όπου η τραγουδίστρια παρουσιάζεται ως ένα ονειρικό αντικείμενο του πόθου ενός ηλικιωμένου άντρα, με το ολόγραμμά της ανατινάζεται από ένα κυνηγετικό όπλο. Η 27άχρονη Lana, η οποία έχει δεχθεί αρκετές κριτικές για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της, διηγείται την ιστορία ενός ηλικιωμένου άντρα που δείχνει να την αναπολεί. Η τραγουδίστρια φαίνεται να αφηγείται τη δική της ιστορία σαν ένα αινιγματικό πρόσωπο στις επιθυμίες και τα όνειρα του άντρα.

Το βίντεο φέρει την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη μουσικών βίντεο Jake Nava, ο οποίος έχει συνεργαστεί με δυνατά ονόματα του χώρου, όπως η Beyonce, ο Jay Z, η Britney Spears και οι Rolling Stones. Η Lana επέμεινε στη χρήση vintage εικόνων σε ξεθωριασμένα χρώματα, κάτι που η ίδια βρίσκει πολύ όμορφο.  Καθώς η Lana αιωρείται στις φαντασιώσεις του άντρα, χαιρετίζει τον θάνατο, καθώς το ολόγραμμά της ανατινάζεται από μία κυνηγετική καραμπίνα και χάνεται στους καπνούς. Η σκηνή φαίνεται να ακολουθεί τις πρόσφατες δηλώσεις της Lana σχετικά με τον θάνατο και μάλιστα να τον ωραιοποιεί. Εκτός από τη δήλωση «Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή» που άφησε εμβρόντητο τον δημοσιογράφο, η Lana αποκάλυψε ότι τα πρότυπα της είναι η Amy Winehouse και ο Curt Cobain, καλλιτέχνες που ‘χάθηκαν’ σε νεαρή ηλικία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT