Δες το νέο video clip των Arctic Monkeys για το Snap Out of It

Δες το νέο video clip των Arctic Monkeys για το Snap Out of It

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Arctic Monkeys κυκλοφόρησαν το video clip για το τραγούδι Snap Out Of It, το οποίο ανήκει στο πέμπτο και πολυβραβευμένο άλμπουμ τους ΑΜ.  Το video clip φέρει την σκηνοθετική υπογραφή των  Focus Creeps, με τους οποίους το βρετανικό συγκρότημα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για αρκετά μουσικά βίντεο, συμπεριλαμβανομένου και του One For The Road. Πρωταγωνίστρια του video clip είναι η ηθοποιός Stephanie Sigman, γνωστή από την ταινία Miss Bala. Στο video clip, η Sigman υποδύεται μία θαυμάστρια του συγκροτήματος, η οποία βιώνει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς παρακολουθεί ένα ερασιτεχνικό τους βίντεο.

Οι Arctic Monkeys θα συμμετέχουν στο Reading and Leeds Festivals τον Αύγουστο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πιστούς θαυμαστές τους να τους απολαύσουν ζωντανά. Παρά όμως τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το τελευταίο τους άλμπουμ, ο frontman του συγκροτήματος, Alex Turner, αποκάλυψε ότι δεν βιάζεται να γράψει κάτι καινούριο. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT