Η Colbie Caillat εξυμνεί τη φυσική ομορφιά μέσα από ένα εμψυχωτικό βίντεο

Η Colbie Caillat εξυμνεί τη φυσική ομορφιά μέσα από ένα εμψυχωτικό βίντεο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και μήνες, celebrities όπως η Beyoncé, η Jennifer Lopez και η Zooey Deschanel μοιράζονται με τους followers τους στο Instagram selfies χωρίς ίχνος μακιγιάζ, βάζοντας hashtags όπως #nomakeup, #makeupfree και #iwokeuplikethis. Τώρα, η Colbie μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι παρουσιάζοντας ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Try” με σκοπό να συγκινήσει αλλά και να εμψυχώσει τις γυναίκες.

Παρουσιάζοντας αρκετές γυναίκες, διαφορετικές μεταξύ τους και χωρίς μακιγιάζ, η αμερικανίδα τραγουδίστρια ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να νιώσει άνετα με την εμφάνισή της. Στο βίντεο εμφανίζονται, επίσης, και αρκετές διάσημες γυναίκες, όπως η Miranda Lambert, η Sheryl Crow, η Hillary Scott, η Kelly Osbourne, η Sara Bareilles, η Natasha Bedingfield, η Katharine McPhee, η Amy Smart και Hayden Panettiere.

Η Colbie προσκαλεί όλες τις γυναίκες, με τους εμψυχωτικούς της στίχους, να αγαπήσουν τον εαυτό τους για αυτό που είναι, να έχουν αυτοπεποίθηση και να μην προσπαθούν με κάθε τρόπο για να γίνουν αρεστές στους γύρω τους. «Αυτό το βίντεο είναι γεμάτο με φωτογραφίες φίλων, μουσικών, καλλιτεχνών και καταπληκτικών μου θαυμαστών. Ζήτησα από όλες (σ.σ. τις γυναίκες) να φωτογραφηθούν χωρίς ή με ελάχιστο μακιγιάζ, ανάλογα με το πώς αισθανόντουσαν πιο άνετα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Δεν είμαστε μόνες με τις ανασφάλειές μας» αποκαλύπτει η Colbie στην αρχή του βίντεο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT