Τοξότης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ευκαιρίες στο επίκεντρο!

Αυτήν την εβδομάδα μια αρκετά παράξενη ευκαιρία  θα βρεθεί στο διάβα σου, κι είναι τόσο παράξενη κι ιδιόρρυθμη που μόνο τα εκκεντρικά επιχειρηματικά αισθητήρια ενός τοξότη θα μπορούσαν να αντιληφθούν. Μην το παιδεύεις και μην αργοπορείς. Το αστρικό μυστικό της εβδομάδας είναι ότι για να καταφέρεις να εξασφαλίσεις τα χρήματα που επιθυμείς θα πρέπει να βρεθείς πίσω στο σημείο μηδέν. Από την άλλη, καλό είναι να βοηθήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο με την παρουσία σου-αλλά και το καρνέ των επιταγών σου. Όμως, φρόντισε να μην ενδώσεις στο ζιζάνιο που σε τσιγκλάει να δώσεις συμβουλές και να αρχίσεις να αγορεύεις με επιχειρήματα και συμβουλές σαν ένας άλλος Κικέρωνας. Όταν κάποιος θα θέλει συμβουλές, απλά θα στις ζητήσει.

FORTUNE COOKIE

Το θάρρος είναι αυτό που χρειάζεται για να σηκωθείς επάνω και να μιλήσεις. Το θάρρος είναι επίσης αυτό που χρειάζεται για να κάτσεις κάτω και να ακούσεις.

INSPIRATION

OneRepublic – Counting Stars

https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT