Κριός

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρίμα τα πανιά!

Με το πέρασμα του χρόνου έχεις αντιληφθεί ότι κανένας δεν πρόκειται να τολμήσει να κάνει ταράξει την ηρεμία σου, κι ότι εσύ είσαι η μόνη που μπορεί να δημιουργήσει τσουνάμι ακόμα και στην πιο ήρεμη λίμνη όταν δεν υπάρχει η παραμικρή ηρεμία μελτεμιού. Οπότε, καλό θα είναι να μην υπονομεύεις τη γαλήνη σου μόνη σου, ασχολούμενη με ανούσια θέματα. Αυτήν την εβδομάδα μην εκπλαγείς όταν ένα κοντινό σου πρόσωπο προστρέξει σε εσένα για συμβουλές, βοήθεια ή ακόμα και ένα μικρό δάνειο. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να βοηθήσεις, αλλά αυτή τη στιγμή ακόμα και η πιο μικρή οικονομική βοήθεια σε τρίτους μπορεί να τινάξει τον προϋπολογισμό σου. Επιπλέον, μια έκπληξη σε περιμένει κάπου στα μέσα της εβδομάδας. Μην παραμελήσεις να ευχαριστήσεις τον δωρητή με μία μεγάαααλη αγκαλιά! Υπάρχει καλύτερη ανταπόδοση;

FORTUNE COOKIE

Σε αποφάσεις δευτερευούσης σημασίας, είναι χρήσιμο να εξετάζουμε τα υπέρ και τα κατά. Σε κρίσιμα ζητήματα όμως, η απόφαση πρέπει να προέρχεται από την καρδιά.

INSPIRATION

Bruno Mars – Just The Way You Are

https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT